Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 52χρονος πατέρας από τη Σητεία που κατηγορείται για τον θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους του. Η εισαγγελέας δέχτηκε τους ισχυρισμούς του ότι το παιδί χτυπήθηκε από συσκευή τηλεφώνου, την οποία ο ίδιος πέταξε στο πάτωμα και αφού αυτή αναπήδησε χτύπησε το παιδί.
Σημαντικό ρόλο στην απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα έπαιξε η παρουσία της μητέρας του παιδιού αλλά και της αδελφής της οι οποίες υποστήριξαν τα λεγόμενα του κατηγορουμένου.
Αναμένεται για την υπόθεση να οριστεί τακτική δικάσιμος, ενώ για αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένη η κηδεία του βρέφους στη Σητεία.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας