Την απόδοση ευθυνών ζητούν φοιτητές στα Χανιά, οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και στην Αντιπεριφέρεια Χανίων με αφορμή την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, μέλη οργανώσεων και συλλογικοτήτων στα Χανιά καθώς και φοιτητικοί σύλλογοι ΜΗΧΟΠ και Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης.
Ανάλογη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για σήμερα και στο Ηράκλειο. Σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και οργανώσεις καλούν σε συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Ελευθερίας.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας