Αρχικά, υπήρξε ειδοποίηση για βόμβα με ηχογραφημένο μήνυμα, στο ένα κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή της Αμμουδάρας και άμεσα οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν την αστυνομία και προχώρησαν σε εκκένωση του κτιρίου.
Λίγο αργότερα, υπήρξε δεύτερη ειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας στο κατάστημα της ίδιας εταιρίας επί της λεωφόρου Κνωσού.
Όλες οι υπηρεσίες στο Ηράκλειο τέθηκαν σε συναγερμό και στο δύο κτίρια έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και κλιμάκιο με εκπαιδευμένα σκυλιά και πυροτεχνουργούς.
Ο έλεγχος των κτιρίων ολοκληρώθηκε ως τις 6 το απόγευμα οπότε και έληξε το χρονικό πλαίσιο ασφαλείας που προβλέπει το πρωτόκολλο αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας