Υπενθυμίζεται ότι τμήμα του δρόμου που είχε εγκαινιαστεί το Μάϊο του 2019 είχε υποστεί καθίζηση τον περασμένο Μάρτιο υπό το βάρος και των έντονων βροχοπτώσεων.
Για μια σημαντική ημέρα έκανε λόγο ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Άρης Παπαδογιάννης που διευκρίνισε ότι πρόκειται για τον δεύτερο σε κυκλοφορία δρόμο μετά το ΒΟΑΚ, ο οποίος το διάστημα που παρέμεινε κλειστός, όπως τόνισε, ταλαιπώρησε αρκετά τους πολίτες, καθώς «έκοψε το Ηράκλειο -το βορρά και το νότο- στα δύο».
«Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης αποδεικνύει για άλλη μία φορά την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητά του, διότι από την πρώτη στιγμή που διαπιστώσαμε το πρόβλημα ενσκύψαμε σε αυτό. Ήρθαμε πριν καν ξεκινήσουν οι τυπικές εργασίες και έχοντας τη στήριξη του υπουργείου, διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Η συμπαράσταση του υπουργείου, η συνέργεια, η βοήθειά του ήταν σημαντική, στο να εγκαταστήσουμε άμεσα και να ξεκινήσουμε και τις μελέτες και τις ενέργειες, προκειμένου να αποδώσουν το δρόμο αυτό όσο το δυνατόν πιο σύντομα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδογιάννης.
Ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων Γιώργος Αγαπάκης ανέφερε ότι έχουν γίνει όσα έπρεπε προκειμένου να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος, με ασφάλεια.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας