Μία 63χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, μετά τον κόμβο του Πλατανιά, στα Χανιά.
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό, με συνέπεια να εγκλωβιστεί και να χάσει ακαριαία τη ζωή της η οδηγός του.
Ο οδηγός του φορτηγού εγκλωβίστηκε κι αυτός στην καμπίνα και μεταφέρθηκε μετά τον απεγκλωβισμό του στο Νοσοκομείο Χανίων.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος πραγματοποιεί η Τροχαία ΒΟΑΚ.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας