Ένας νεκρός κι ένας σοβαρά τραυματίας, ήταν ο απολογισμός δύο τροχαίων δυστυχημάτων, τα οποία συνέβησαν την Παρασκευή το απόγευμα, σε Ηράκλειο και Χανιά.
Ένας νεκρός σε τροχαίο με δύο μηχανές
Τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 4:30 περίπου το απόγευμα της Παρασκευής, ανάμεσα στα χωριά Καβρός και Δράμια επί της παλιάς εθνικής οδού, στον Αποκόρωνα Χανίων.
Δύο μηχανές συγκρούστηκαν σφοδρά μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή τους ένας 60χρονος Γερμανός τουρίστας.
Ο 60χρονος σκοτώθηκε ακαριαία όταν μετά τη σύγκρουση, εκσφεντονίστηκε και κατέληξε πάνω σε πετρόκτιστο κιγκλίδωμα.
Στην δεύτερη μηχανή επέβαιναν δύο αδέρφια, ηλικίας 12 και 15 ετών αντίστοιχα, τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ενώ φαίνεται να υπάρχει και τρίτος τραυματίας, πιθανότατα συνεπιβάτης της πρώτης μηχανής.
Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου καθώς ήταν κοντινότερα στο σημείο της σύγκρουσης.
Η σορός του 60χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων ενώ την προανάκριση για τα αίτια του τραγικού συμβάντος, διενεργεί το τμήμα τροχαίας Χανίων.
Τροχαίο με ακρωτηριασμό στο Ηράκλειο
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κατά τις 17.00 το απόγευμα, στον νέο επαρχιακό δρόμο Ηρακλείου - Βιάννου, στο ύψος των Κουνάβων.
Ένα αγροτικό όχημα, το οποίο κινούταν προς Ηράκλειο, χτύπησε πλαγιομετωπικά ένα ΙΧ, το οποίο είχε αντίθετη πορεία.
Άμεσα έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν τους δύο τραυματίες οδηγούς στο νοσοκομείο.
Η κατάσταση του ενός οδηγού κρίνεται σοβαρή καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πιθανό να του ακρωτηριάσουν το αριστερό χέρι.
Εικόνα από το τροχαίο στον δρόμο Ηρακλείου - Βιάννου
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας