Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό, θέλω την απάντησή σας ειλικρινά, στα σχόλια παρακάτω. Προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα και δεν τα καταφέρνω. Διότι, προσωπικά δεν έχω πλέον την παραμικρή αμφιβολία: με τη στάση τους ο ΣΚΑΪ και οι δημοσιογράφοι του, ενισχύουν την κυβέρνηση.
Το νέο τους... κατόρθωμα έχει να κάνει με τη δημοσκόπηση που παρουσίασαν χθες και δείχνουν τη ΝΔ με 10 μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μια χαρά αποτέλεσμα για να ενεργοποιήσουν τα αντανακλαστικά των Συριζαίων. Το κατάφεραν και τον Σεπτέμβριο πριν τις εκλογές του 2015, πιστέψτε με.
Γιατί, εσείς τι νομίζετε, δεν έκαναν καλό στην κυβέρνηση με τη λυσσαλέα αντίδρασή τους για τις τηλεοπτικές άδειες; Για μία ολόκληρη εβδομάδα άφησαν στην άκρη τη δεοντολογία και... όρμηξαν.
Ή, τι πιστεύετε επίσης για να έχουμε καλό ερώτημα: έκαναν ή δεν έκαναν καλό (μας έκαναν εν προκειμένω, το ομολογώ) στην περίοδο του δημοψηφίσματος με την ακραία στάση που κράτησαν υπέρ του ΝΑΙ; Τότε που όλος ο κόσμος έβγαινε στο Μετρό του Συντάγματος φωνάζοντας «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι»;
Αν υποψιαστώ πως υπάρχει μυστική... συμφωνία μεταξύ ΣΚΑΪ και Αλέξη Τσίπρα, ειλικρινά, θα... μεταναστεύσω.
Μας έχει κοροϊδέψει σε όλα σχεδόν ο πρωθυπουργός, όχι και σε αυτό πια. Πάει πολύ.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας