Αποχώρησαν από τα μπλόκα που είχαν στήσει οι αγρότες του Νομού Καρδίτσας έπειτα από 23 μέρες κινητοποιήσεων.
Οπως εκτιμούν, ο αγώνας τους είχε ως αποτέλεσμα να προχωρήσει από την κυβέρνηση η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο αγροτικό πετρέλαιο για όλο το 2023, ύψους 76 εκατ. ευρώ, όμως δεν έχουν καλυφθεί όλα τα αιτήματά τους.
Ετσι, οι αγροτοσυνδικαλιστές επιδιώκουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό που θα επισκεφθεί τη Λάρισα στις 24 Φεβρουαρίου, σε μια προσπάθεια να πάρουν συγκεκριμένες απαντήσεις και δεσμεύσεις για τα πολλά προβλήματα που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σε κόστος παραγωγής, αποζημιώσεις κ.ά.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας