Ενδεικτικό της αντίληψής του περί ελευθερίας του Τύπου είναι το εξώδικο του Ηλία Κασιδιάρη προς την Εφ.Συν., την Αυγή και την ΚΕΕΡΦΑ. Ζητά να μην δημοσιεύουμε ανακοινώσεις πολιτικών οργανώσεων, επειδή, δήθεν, θίγουμε την τιμή και την υπόληψή του. Παράλληλα, ψεύδεται, όντας ήδη στη φυλακή, ότι δεν έχει καταδικαστεί «ποτέ και για κανένα αδίκημα», ενώ καταδικάστηκε πρωτόδικα σε κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Ελπίζουμε ότι πολίτες και αναγνώστες δεν θα «τσιμπήσουν» στα ψεύδη και στις στρεψοδικίες του κ. Κασιδιάρη.
Η efsyn.gr.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας