Στην Αριδαία βρέθηκε εκπροσωπώντας την κυβέρνηση η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη για να παραστεί στην τελετή για την απελευθέρωση της πόλης. Η Κατερίνα Παπακώστα αποδοκιμάστηκε από μερίδα πολιτών, ενώ, το βράδυ της Κυριακής έδωσε την απάντησή της διαδικτυακά.
Μόλις ανακοινώθηκε το όνομά της και η υφυπουργός πήγε να καταθέσει στεφάνι, ακούστηκαν αποδοκιμασίες, ενώ ορισμένοι φώναξαν «Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».
Η Κατερίνα Παπακώστα δεν αντέδρασε στο συμβάν, όμως σχολίασε τις αποδοκιμασίες μέσω Facebook γράφοντας «Θέλεις να γίνεις Μεγάλος, πάψε να είσαι μικρός ...Για να είναι η Ελλάδα ισχυρή πρέπει να αφήσουμε πίσω και στην άκρη όσους την μικραίνουν. Εργάζομαι με αφοσίωση για τον σκοπό αυτό και αντιλαμβάνομαι ότι έχω γίνει Στόχος.Ψυχραιμία...»
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας