Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και όχι σε συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Την παραπάνω απόφαση πήρε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.
Σε σχετική ανακοίνωση, το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε εγρήγορση για τις επικείμενες εκλογές, δείχνοντας ότι σέβεται το κόμμα του Πάνου Καμμένου, αλλά δεν επιθυμεί να γίνει «ουρά» του.
Αιχμές από τους Ανεξάρτητους Έλληνες
Στο μεταξύ, πηγές των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέφυγαν να σχολιάσουν την απόφαση του Γιάννη Δημαρά για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές, ενώ νωρίτερα με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης δηλώνει ότι θα πολιτευθεί με τους ΑΝ.ΕΛΛ. Για το θέμα της αυτόνομης καθόδου του 'Αρματος Πολιτών του Γ. Δημαρά, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος περιοδεύει σε Ήπειρο, Αιτωλοακαρνανία και Θράκη, σημείωσε, ότι «οι ΑΝ.ΕΛΛ βαδίζουμε για τις εκλογές σε πατριωτικό μέτωπο με κόμματα και κινήματα που θέλουν να δουλέψουν μαζί μας για το καλό της πατρίδας και όχι απλά να κερδίσουν μια βουλευτική έδρα»
Σήμερα, συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου η επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο πρόεδρος του κινήματος ξεκινά το πρόγραμμα προεκλογικών περιοδειών του από την Κρήτη. Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί την Κυριακή περιοδεία στα Χανιά και τη Δευτέρα στη Ηράκλειο. Την Τρίτη θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη όπου θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε περιοχές του νομού Έβρου που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.
Τέλος, την Τετάρτη ο κ.Καμμένος θα περιοδεύσει σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Καβάλα.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας