Αθήνα, 18°C
Αθήνα
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
19.0° 16.3°
2 BF
73%
Θεσσαλονίκη
Ελαφρές νεφώσεις
17°C
17.7° 16.0°
2 BF
85%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.2° 18.0°
3 BF
78%
Ιωάννινα
Αραιές νεφώσεις
15°C
14.9° 14.9°
3 BF
77%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
15.9° 15.9°
1 BF
77%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
17.0° 17.0°
2 BF
75%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
11.4° 11.4°
0 BF
94%
Αγρίνιο
Αραιές νεφώσεις
17°C
16.9° 16.9°
2 BF
82%
Ηράκλειο
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18°C
17.8° 16.1°
3 BF
82%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
17°C
17.7° 15.9°
1 BF
66%
Ερμούπολη
Αραιές νεφώσεις
17°C
16.9° 16.9°
2 BF
68%
Σκόπελος
Αραιές νεφώσεις
17°C
16.7° 16.7°
1 BF
77%
Κεφαλονιά
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.1° 17.9°
2 BF
82%
Λάρισα
Αραιές νεφώσεις
17°C
16.6° 16.6°
1 BF
87%
Λαμία
Αραιές νεφώσεις
19°C
19.1° 16.7°
2 BF
58%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
18.2° 17.8°
4 BF
81%
Χαλκίδα
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
17.7° 17.7°
2 BF
64%
Καβάλα
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
16.3° 16.3°
2 BF
77%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
17°C
17.1° 17.1°
2 BF
82%
Καστοριά
Αραιές νεφώσεις
12°C
11.9° 11.9°
1 BF
92%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Στ. Κασσελάκης κατά «Πρώτου Θέματος»: Είναι Γραφείο Τύπου της Ν.Δ.

Ανάρτηση-απάντηση σε δημοσιεύματα του ενημερωτικού ιστότοπου και της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για την κατάσταση μέσα στο κόμμα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισημαίνει ότι το «Πρώτο Θέμα» δημοσιεύει «κάθε δύο μέρες και ένα δημοσίευμα για "έκρυθμη κατάσταση" και "έκρηξη" στον ΣΥΡΙΖΑ», χωρίς προηγουμένως να έχει κάνει ρεπορτάζ ή να διασταυρώνει πληροφορίες και μιλά για « προπαγάνδα-ηχορύπανση που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους διεφθαρμένους φίλους της στην εξουσία».

«Ενημερωθείτε, διασταυρώστε, κάντε πέρα την προπαγάνδα-ηχορύπανση που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους διεφθαρμένους φίλους της στην εξουσία», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης και καλεί τους πολίτες να κάνουν πέρα την «προπαγάνδα-ηχορύπανση που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους διεφθαρμένους φίλους της στην εξουσία».

Και προσθέτει: «Η αλήθεια είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει, ανανεώνεται, ψηφιοποιείται συνολικά - και αυτά γίνονται μόνο με τόλμη και επιμονή. Η επιτυχία ή αποτυχία της προσπάθειας του site Πέτσα να παρουσιάσει τη μόνη εναλλακτική των πολιτών ως ανυπόληπτη εξαρτάται από εσάς. Ενημερωθείτε, διασταυρώστε, κάντε πέρα την προπαγάνδα-ηχορύπανση που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους διεφθαρμένους φίλους της στην εξουσία. Δεν είναι ζήτημα ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».

Και ουσιαστικά καταγγέλλοντας μεροληπτική κάλυψη γεγονότων, λέει ότι την Τετάρτη ήταν στις Βρυξέλλες, «στο πλευρό των δύο γονιών που έχασαν στα Τέμπη ό,τι πιο ακριβό έχει ένας άνθρωπος στον κόσμο. Η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης ξεσκέπασαν ένα καθεστώς διαπλοκής, τσιμεντώματος και συγκάλυψης, πρωτόγνωρο για ευρωπαϊκή χώρα. Το είδατε - ή μήπως σας το έκρυψαν;».

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στ. Κασσελάκης κατά «Πρώτου Θέματος»: Είναι Γραφείο Τύπου της Ν.Δ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας