«Ο Έβρος καίγεται για 16η ημέρα, με ανθρώπινες απώλειες, με πάνω από 935.000 στρέμματα να έχουν γίνει στάχτη, με μια ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή στο δάσος της Δαδιάς, αλλά ο κ. Μητσοτάκης ζει στον κόσμο του», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέργιος Καλπάκης σε δήλωση του.
Όπως σημειώνει «αντί να απολογηθεί για τις τεράστιες ευθύνες του, άρχισε πάλι τις χαζοχαρούμενες αναρτήσεις για να μας πει ότι περίπου έγιναν όλα καλά».
Ο κ. Καλπάκης σχολιάζει δηκτικά ότι ο πρωθυπουργός «ή δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι συμβαίνει στη χώρα όλες αυτές τις μέρες και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις της καταστροφής στο μέλλον ή απλά επιχειρεί για άλλη μια φορά να μας πείσει ότι η καταστροφή είναι η νέα κανονικότητα».
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας