Βολές πρωτίστως κατά του πρωθυπουργού αλλά και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παναγή Καππάτο που επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει εκπροσωπήσει σε δικαστήρια τράπεζες απέναντι σε αδανειολήπτες ενώ ήταν ήδη βουλευτής της «γαλάζιας» παράταξης, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Ο Π. Καππάτος, μιλώντας χθες στο Kontra και την Αναστασία Γιάμαλη, παραδέχθηκε ότι ως δικηγόρος υπερασπίστηκε 4-5 φορές τις τράπεζες κατά πολιτών που ήθελαν να ενταχθούν στον νόμο Κατσέλη προκειμένου να προστατεύσουν την πρώτη κατοικία τους και υπερασπίστηκε το έργο του.
«Η παραμονή Καππάτου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ απλά επιβεβαιώνει ότι ο Πάτσης δεν ήταν ''λάθος'', αλλά το σχέδιο Μητσοτάκη για την πρώτη κατοικία», σχολίασε το κόμμα της Κουμουνδούρου που έχει αναδείξει το θέμα πολλές φορές.
Ο γαλάζιος βουλευτής Κεφαλλονιάς είχε ισχυριστεί «δεν έκανα κάτι επιλήψιμο ή μη πολιτικά ορθό» και είχε επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί «το εκμεταλλεύεται πολιτικά κακόβουλα και δόλια εναντίον του».
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας