«Κυριάκο, απόψε τα είπες όλα, τα υποσχέθηκες όλα, τα δίνεις όλα, εκτός από ένα. Αυτό που περίμεναν οι Μακεδόνες και οι Έλληνες σε όλη την Ελλάδα. Δεν τόλμησες να πεις για ακόμα μια φορά τη μεγάλη αλήθεια που κρύβεις, ότι δίνεις το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια. Προσβάλλεις με αυτόν τον τρόπο τη Μακεδονία και όλους τους Έλληνες. Αυτό είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο και εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε καταγγέλλουμε».
Με την παραπάνω δήλωση σχολίασε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδ. Τοσουνίδης, την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στο συνέδριο της Ν.Δ.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας