Για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολίασε αρνητικά την άδεια που έλαβε ο βαρυποινίτης της «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας.
«Ανήμερα της εθνικής εορτής δόθηκε νέα 6ημερη άδεια στον τρομοκράτη Κουφοντίνα» ανάρτησε ο κ. Μητσοτάκης στο Twitter, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος προτίθεται να αλλάξει το σχετικό καθεστώς των αδειών όταν η Ν.Δ. έλθει στην κυβέρνηση.
«Το επαναλαμβάνω για να το γνωρίζουν όλοι: Το καθεστώς των αδειών θα αλλάξει και αμετανόητοι δολοφόνοι δεν θα βγαίνουν από τη φυλακή», τόνισε ο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Υπενθυμίζεται ότι αυτή ήταν η τέταρτη άδεια εξόδου του από τις αγροτικές φυλακές Βόλου όπου έχει μεταφερθεί και κρατείται εδώ και λίγους μήνες.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας