Η επιλογή του 27χρονου Μανώλη Χριστοδουλάκη για τη θέση του γραμματέα είναι μόνο η αρχή μιας καλά επεξεργασμένης και συνειδητής προσπάθειας έμπρακτης ανανέωσης του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνουν επιτελικά στελέχη του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, προμηνύοντας ανάλογη συνέχεια και για άλλα κομβικά κομματικά πόστα.
«Κίνηση συμβολική αλλά και πολύ ουσιαστική», χαρακτήρισε την απόφαση για τον νέο γραμματέα ο Παύλος Χρηστίδης, νέος εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος, αν και με σημαντική κομματική διαδρομή ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, μέχρι πρότινος και γραμματέας της νεολαίας, ανήκει κι εκείνος στη νέα γενιά της παράταξης.
«Η ανανέωση από τη Φώφη Γεννηματά γίνεται πράξη, δεν μένει στα λόγια και το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα κίνημα που αλλάζει μια συνολική μιζέρια που υπάρχει σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα της σημερινής μας κοινωνίας», τόνισε ο κ. Χρηστίδης, εξηγώντας το σκεπτικό της απόφασης («Πρακτορείο 104,9 FM»), ενώ μιλώντας με θέρμη για τον Μανώλη Χριστοδουλάκη προέβλεψε ότι «μπορεί να εκφράσει την επόμενη ημέρα του Κινήματος» και «ο νέος μας γραμματέας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θα εκπλήξει ευχάριστα όλους όσοι θα τον γνωρίσουν το επόμενο διάστημα».
Το νεαρό στέλεχος αναμένεται να λάβει το «βάπτισμα του πυρός» την Κυριακή στην παρθενική συνεδρίαση της νεοδιορισμένης Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής. Η εισήγηση της Φώφης Γεννηματά για το πρόσωπό του θα τεθεί υπόψη του σώματος όπου και αναμένεται να λάβει την τυπική επικύρωση, αναλαμβάνοντας στο εξής τα νέα του καθήκοντα.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας