Ο πρώην γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μοίρας, που πρόσφατα διαχώρισε τη θέση του από την ηγεσία του κόμματος με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, μίλησε για επιρροή ακροδεξιών μητροπολιτών και ακραίων εσωκομματικών στοιχείων στους ΑΝ.ΕΛΛ. προς τον πρόεδρο του κόμματος και τόνισε πως όλοι αυτοί πίεζαν τον Πάνο Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση από τον Ιούνιο.
Μιλώντας στο altsantiri.gr, ο Γιάννης Μοίρας, σημείωσε ότι βρίσκει πολλά σημεία συναντίληψης με τον ΣΥΡΙΖΑ, προβλέποντας ότι ο ρόλος του Αλ. Τσίπρα θα είναι για πολλά χρόνια κυρίαρχος σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Το πρώην στέλεχος των ΑΝ.ΕΛΛ. υπογράμμισε πως ο «ο Πάνος Καμμένος ανέκαθεν υποστήριζε τη θέση ''καμιά χρήση του όρου Μακεδονία''» χαρακτηρίζοντάς την ωστόσο «μαξιμαλιστική».
Ο Γ. Μοίρας, τόνισε επίσης ότι στην περίπτωση που ο Π. Καμμένος στήριζε τη Συμφωνία «θα εξέθετε τη Ν.Δ., αποδεικνύοντας ότι ο Μητσοτάκης ανήκει στο ίδιο ''στρατόπεδο'' εθνικιστών, λαϊκιστών και καιροσκόπων μαζί με Χρυσή Αυγή, Βελόπουλο, Καρατζαφέρη, Μπαλτάκο, Δημήτρη Καμμένο, Κρανιδιώτη και Φράγκο Φραγκούλη».
Ευχήθηκε ο Πάνος Καμμένος να είναι εντός του Κοινοβουλίου στις επόμενες εκλογές και παρά τα λάθη του, όπως είπε, πιστεύει ότι αγαπάει με πάθος και αφοσίωση την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας