Πέρασαν 59 ολόκληρα χρόνια για να παίξουν ξανά οι Rolling Stones συναυλία χωρίς τον ντράμερ τους Charlie Watts και η εμφάνισή τους σε ένα πριβέ σόου στη Βρετανία ήταν άκρως συγκινητική.
Η μπάντα αφιέρωση την πρώτη της εμφάνιση στον θρυλικό ντράμερ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα τέλη Αυγούστου σε ηλικία 80 ετών.
Ο Mick Jagger μίλησε προς το κοινό δηλώνοντας «σήμερα είναι η πρώτη μας συναυλία για το 2021, αλλά είναι και μια δύσκολη νύχτα για εμάς γιατί ξεκινάμε την πρώτη μας περιοδεία εδώ και 59 χρόνια χωρίς τον Charlie Watts. Μας λείπει τόσο πολύ, μας λείπει σαν συγκρότημα, σαν φίλος πάνω και κάτω από τη σκηνή. Έχουμε τόσες μνήμες μαζί του και όσοι μας έχετε ξαναδεί τον θυμάστε καλά. Ελπίζω να συνεχίστε να τον θυμάστε, όπως θα κάνουμε και εμείς. Η συναυλία αυτή είναι αφιερωμένη στον Charlie. Ας πιούμε για τον Charlie».
«Charlie προσευχόμαστε για σένα και παίζουμε για εσένα» είπε με τη σειρά του ο Ronnie Wood.
Τη θέση του μεγάλου ντράμερ θα καλύψει για την περιοδεία ο Steve Jordan, τον οποίο είχε προτείνει ο ίδιος ο Watts ως αντικαταστάτη του.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας