Αθήνα, 20°C
Αθήνα
Αυξημένες νεφώσεις
20°C
20.7° 16.9°
2 BF
65%
Θεσσαλονίκη
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
22.4° 19.9°
4 BF
58%
Πάτρα
Αραιές νεφώσεις
21°C
22.7° 20.5°
3 BF
67%
Ιωάννινα
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
20.9° 20.9°
3 BF
52%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
23°C
22.9° 22.9°
3 BF
49%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
23°C
23.2° 23.2°
0 BF
50%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
17.4° 17.4°
1 BF
45%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
22°C
21.5° 21.5°
2 BF
64%
Ηράκλειο
Ασθενείς βροχοπτώσεις
19°C
20.8° 18.8°
5 BF
77%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
17°C
18.9° 17.2°
2 BF
64%
Ερμούπολη
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
21.4° 21.4°
5 BF
46%
Σκόπελος
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
18.7° 18.7°
2 BF
77%
Κεφαλονιά
Σποραδικές νεφώσεις
20°C
19.9° 19.9°
4 BF
77%
Λάρισα
Σποραδικές νεφώσεις
22°C
21.9° 21.9°
2 BF
49%
Λαμία
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
21.0° 18.9°
3 BF
61%
Ρόδος
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
18.8° 18.8°
4 BF
84%
Χαλκίδα
Θύελλα
23°C
22.8° 22.8°
2 BF
37%
Καβάλα
Σποραδικές νεφώσεις
20°C
20.3° 20.3°
3 BF
56%
Κατερίνη
Αυξημένες νεφώσεις
22°C
21.9° 21.9°
3 BF
62%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
19°C
19.1° 19.1°
0 BF
57%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Σκύλος, δρόμος
© Savin Sorin Matei Contescu | Dreamstime.com

Αποτροπιασμός στο Ναύπλιο: Έσερναν σκύλο με λουρί έξω από όχημα [ΒΙΝΤΕΟ]

Οργή και σοκ προκαλεί βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει συνοδηγό αυτοκινήτου να κρατά σκύλο έξω από αυτοκίνητο ενώ αυτό είναι εν κινήσει. 

Η καταγγελία έγινε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, με τον αυτόπτη μάρτυρα, που τράβηξε και το βίντεο, να επισημαίνει πως, όταν σταμάτησαν το όχημα, και ρώτησαν την οδηγό και τον συνοδηγό γιατί το κάνουν αυτό, του απάντησαν «γιατί έτσι μας αρέσει. Το βίντεο πάντως έχει ήδη δοθεί στις αρχές.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, ο μάρτυρας είπε ότι εντόπισαν το αυτοκίνητο να πηγαίνει μπροστά τους λίγο πριν από το Παλαμήδι, ενώ ο συνοδηγός κρατούσε το σκυλί «από την δεξιά πλευρά του οχήματος από την έξω πλευρά με ένα σχοινί ή με ένα λουρί». 

Και πρόσθεσε:

«Τους προσπέρασα, ώστε να σταματήσω δεξιά και να τους ρωτήσω τι συμβαίνει και γιατί το πηγαίνουν έτσι. Μου απάντησαν ειρωνικά: “γιατί έτσι μας αρέσει”. Ήταν μία γυναίκα οδηγός και ο άντρας συνοδηγός που κρατούσε τον σκύλο, ηλικίας περίπου 50-60». 

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, αυτό συνέβη «λίγο πριν φτάσουν εκεί που πήγαιναν στον προορισμό τους γιατί μπήκανε σε μία αυλή σπιτιού. Έξω από το σπίτι ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο παρκαρισμένο με έναν νεαρό μέσα, ηλικίας 25-30, ο οποίος μας έβρισε». 

Τόνισε δε ότι αυτό που είδα «ήταν δευτερόλεπτα, δεν ήταν ούτε ένα λεπτό, αλλά δεν γνωρίζουμε για πόση ώρα έσερναν αυτό το σκυλί έτσι. Τα πίσω καθίσματα ήταν άδεια, θα μπορούσαν να το βάλουν μέσα το σκυλί. Υπήρχε χώρος στα πίσω καθίσματα να μπει ο σκύλος από το να τον σέρνουν έτσι. Το σκυλί εκείνη την στιγμή μπορεί να ήθελε να σταματήσει, να πάρει μια μυρωδιά, να κάνει την ανάγκη του, τι να κάνει; Θα το αποκεφαλίσει το σκοινί, με το αυτοκίνητο που πηγαίνει, έστω και αργά».

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποτροπιασμός στο Ναύπλιο: Έσερναν σκύλο με λουρί έξω από όχημα [ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας