Ένας 34χρονος τουρίστας, επιβάτης του τουριστικού σκάφους «NO WORRIES» τραυματίστηκε και ενώ το σκάφος εκτελούσε τουριστικό πλου από το λιμάνι της Σύμης προς το λιμάνι της Καρδάμαινας Κω.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Λιμενική Αρχή Καρδάμαινας Κω και σύμφωνα με αυτή ο 34χρονος τραυματίστηκε όταν στην προσπάθειά του να μαζέψει το πανί, μπλέχτηκε το δάκτυλό του στο σκοινί του ιστίου.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με Ι.Χ. δημοσίας χρήσης στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, για παροχή ιατρικής περίθαλψης. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Καρδάμαινας.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας