Αν και η εικόνα της φωτιάς είναι «καλύτερη», εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη και να μαίνεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο δάσος της Καλογριάς στην περιοχή του Αράξου.
Οι δυνάμεις πυρόσβεσης έχουν ενισχυθεί και έχουν γίνει αντιπυρικές ζώνες για την προστασία του δάσους και τον περιορισμό του πύρινου μετώπου, ενώ στοχευμένες ρίψεις νερού κάνει και ένα ελικόπτερο.
Οι πυροσβέστες επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, πριν την έλευση της νύχτας. Η πυρκαγιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές και δίνεται μάχη προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας