Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του οδηγού οχήματος, που παρέσυρε 45χρονο το βράδυ της Τρίτης στην οδό Ακαδήμου πάνω από την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Ευόσμου.
Ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί -μέχρι στιγμής- εάν ο θάνατός του προήλθε από την παράσυρση ή ήταν ήδη νεκρός όταν χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο.
Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης τροχαίας Θεσσαλονίκης ερευνούν το περιστατικό, αναζητώντας τον οδηγό του παραπάνω οχήματος, ο οποίος κι εγκατέλειψε το σημείο.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας