Ηράκλειο: Προβλήματα από την κακοκαιρία
Θυελλώδεις άνεμοι, οι ισχυρές βροχοπτώσεις, οι χιονοπτώσεις στα ορεινά και οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας που πλήττει το Ηράκλειο.
Προβλήματα δημιουργήθηκαν για μια ακόμη φορά στο δυτικό στέγαστρο του Παγκρητίου Σταδίου, με αποτέλεσμα να κλείσει το στάδιο για το κοινό, για λόγους ασφαλείας και η ΑΕ Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΟΤΑ ενημέρωσε ότι όλα τα τμήματα και οι δραστηριότητες του Παγκρητίου Σταδίου δεν θα λειτουργήσουν, σήμερα Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 και αύριο Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015.
Την ίδια ώρα, δεμένα παραμένουν τα πλοία στο λιμάνι του Ηρακλείου ενώ λόγω των ισχυρών ανέμων τα κύματα υψώνονται πάνω από τους κυματοθραύστες και το Ενετικό φρούριο του Κούλε, αλλά και σε πολλά σημεία της παραλιακής λεωφόρου.
Σε επιφυλακή έχουν τεθεί όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου και το προσωπικό τους, για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας ενώ με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη περιοχή του Δρακουλιάρη λόγω της δημιουργίας αναχωμάτων πάνω στον δρόμο για να μην υπερχειλίσει ο ποταμός, ενώ τοποθετούνται και τσιμεντένια φράγματα.
Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο Καστοριάς - Πρεσπών – Κρυσταλλοπηγής λόγω κακοκαιρίας
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από το 11ο έως το 21ο χλμ. της Εθνικής Οδού 'Καστοριάς - Πρεσπών - Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας λόγω καθίζησης που σημειώθηκε.
Τρίπολη: Κλειστά σχολεία στο μεγαλύτερο τμήμα της Αρκαδίας
Κλειστά παρέμειναν σήμερα τα σχολεία σε όλη την έκταση των Δήμων Τρίπολης, Γορτυνίας και στα ορεινά χωριά του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ενώ παράλληλα άνοιξε το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου στην Οστρακίνα
Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με αλυσίδες στο δρόμο Καρδαράς - χιονοδρομικό κέντρο, ενώ κλειστός είναι ο δρόμος Βυτίνα – Χιονοδρομικό.
Μακεδονία: Τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις
Τσουχτερό είναι το κρύο και στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στην Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη όπου το θερμόμετρο νωρίτερα ήταν στους μηδέν βαθμούς.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας