Τη ζωή τους έχασαν δύο άνδρες στις σιδηροδρομικές ράγες του Έβρου. Το δυστύχημα συνέβη στη σιδηροδρομική γραμμή Αλεξανδρούπολης Δικαίων, στο ύψος του οικισμού Θυμαριάς, όταν η επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Δίκαια, παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα δύο άτομα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.
Το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο πληροφορίες, αναφέρει ότι οι δύο άνδρες μπορεί να είναι πρόσφυγες και να αποκοιμήθηκαν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας