Αθήνα, 18°C
Αθήνα
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
19.0° 16.3°
2 BF
73%
Θεσσαλονίκη
Ελαφρές νεφώσεις
17°C
17.7° 16.0°
2 BF
85%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.2° 18.0°
3 BF
78%
Ιωάννινα
Αραιές νεφώσεις
15°C
14.9° 14.9°
3 BF
77%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
15.9° 15.9°
1 BF
77%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
17.0° 17.0°
2 BF
75%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
11.4° 11.4°
0 BF
94%
Αγρίνιο
Αραιές νεφώσεις
17°C
16.9° 16.9°
2 BF
82%
Ηράκλειο
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18°C
17.8° 16.1°
3 BF
82%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
17°C
17.7° 15.9°
1 BF
66%
Ερμούπολη
Αραιές νεφώσεις
17°C
16.9° 16.9°
2 BF
68%
Σκόπελος
Αραιές νεφώσεις
17°C
16.7° 16.7°
1 BF
77%
Κεφαλονιά
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.1° 17.9°
2 BF
82%
Λάρισα
Αραιές νεφώσεις
17°C
16.6° 16.6°
1 BF
87%
Λαμία
Αραιές νεφώσεις
19°C
19.1° 16.7°
2 BF
58%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
18.2° 17.8°
4 BF
81%
Χαλκίδα
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
17.7° 17.7°
2 BF
64%
Καβάλα
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
16.3° 16.3°
2 BF
77%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
17°C
17.1° 17.1°
2 BF
82%
Καστοριά
Αραιές νεφώσεις
12°C
11.9° 11.9°
1 BF
92%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
dembele
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
AP Photo/Thibault Camus

Τιμωρία στον Ντεμπελέ από Λουίς Ενρίκε

Μετά την εβδομάδα... γνωριμίας με το νέο format του Τσάμπιονς Λιγκ προ δεκαπενθημέρου, η διοργάνωση συνεχίζεται στο κλασικό δίπτυχο Τρίτης-Τετάρτης και στο αποψινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν τρεις αναμετρήσεις. Ισως η σημαντικότερη διεξάγεται στο Λονδίνο, όπου η Αρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, ομάδα στην οποία ο Βάσκος τεχνικός είχε περάσει 18 μήνες δανεικός από την Μπαρτσελόνα, όταν ήταν ακόμα τινέιτζερ. Στην πρώτη αγωνιστική, οι «κανονιέρηδες» περιορίστηκαν στο 0-0 με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, ενώ η Παρί χρειάστηκε ένα αυτογκόλ της τελευταίας στιγμής από τον τερματοφύλακα της Τζιρόνα, Πάουλο Γκαζανίγκα, για να ξεκινήσει νικηφόρα.

Ο προπονητής των Παριζιάνων, Λουίς Ενρίκε, που δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κιμπεμπέ, Λουκάς Ερναντές και Γκονσάλο Ράμος, πρόσθεσε άλλο ένα όνομα στη λίστα των απόντων: τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο 54χρονος Αστουριανός προπονητής τιμώρησε με τον τρόπο αυτό τον Γάλλο εξτρέμ για την έντονη στιχομυθία τους μετά τη νίκη επί της Ρεν για το πρωτάθλημα. Η απόφαση του Ενρίκε αιφνιδίασε την ομάδα και τη διοίκηση της Παρί, καθώς είναι γνωστό ότι οι δύο άνδρες έχουν πολύ καλή σχέση και ο Ντεμπελέ είναι βασικός στα πλάνα του τεχνικού του.

Εξίσου ενδιαφέρουσα, στα χαρτιά τουλάχιστον, φαντάζει η αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με τη Μίλαν στη Γερμανία. Η ιταλική ομάδα δεν είχε και την πιο εύκολη κλήρωση, καθώς ξεκίνησε με ήττα 3-1 από τη Λίβερπουλ στο «Σαν Σίρο» και τώρα επισκέπτεται την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Αντίθετα, οι παίκτες του Τσάμπι Αλόνσο φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ τη Φέγενορντ και, παράλληλα, έφυγαν αήττητοι από έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα στο Μόναχο όπου υπέστησαν απίστευτη πίεση από την Μπάγερν.

Τέλος, ανοιχτό σε κάθε πρόβλεψη δείχνει το Αϊντχόφεν - Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ανάμεσα στις πρωτοπόρους της Ολλανδίας και της Πορτογαλίας. Αμφότερες, μάλιστα, έχουν από 7 νίκες σε 7 αγώνες και 25 γκολ υπέρ στα πρωταθλήματά τους.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τιμωρία στον Ντεμπελέ από Λουίς Ενρίκε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας