Αθήνα, 19°C
Αθήνα
Βροχοπτώσεις μέτριας έντασης
19°C
20.4° 17.6°
2 BF
67%
Θεσσαλονίκη
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
22.8° 20.0°
3 BF
59%
Πάτρα
Αραιές νεφώσεις
20°C
21.0° 19.9°
3 BF
67%
Ιωάννινα
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
20.9° 20.9°
4 BF
49%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
23°C
22.9° 22.9°
3 BF
43%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
23°C
23.2° 23.2°
2 BF
52%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.4° 18.4°
1 BF
42%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
21.5° 21.5°
1 BF
64%
Ηράκλειο
Ασθενείς βροχοπτώσεις
20°C
21.9° 19.8°
4 BF
76%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
19.9° 18.2°
3 BF
59%
Ερμούπολη
Σποραδικές νεφώσεις
22°C
22.4° 22.4°
4 BF
46%
Σκόπελος
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
18.7° 18.7°
3 BF
77%
Κεφαλονιά
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
20.9° 19.8°
4 BF
73%
Λάρισα
Αυξημένες νεφώσεις
22°C
21.8° 21.8°
2 BF
54%
Λαμία
Αυξημένες νεφώσεις
22°C
22.2° 19.1°
3 BF
47%
Ρόδος
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
19.3° 18.8°
3 BF
82%
Χαλκίδα
Αυξημένες νεφώσεις
22°C
21.6° 21.6°
1 BF
42%
Καβάλα
Σποραδικές νεφώσεις
20°C
19.9° 19.3°
4 BF
76%
Κατερίνη
Αυξημένες νεφώσεις
22°C
22.0° 22.0°
3 BF
61%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
17.4° 17.4°
2 BF
59%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Άρης, γήπεδο
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Συνελήφθη 22χρονος για τον εμπρησμό στα γραφεία του Άρη

Ένας 22χρονος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ως ο δράστης του εμπρησμού στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο γήπεδο της ομάδας στη Θεσσαλονίκη στις 25 Μαΐου, λίγο μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Τότε, άγνωστοι διέρρηξαν το γυμναστήριο του γηπέδου, ανέβηκαν στις σουίτες και στο γραφείο του προέδρου, όπου πέταξαν αναμμένους πυρσούς, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και να καταστραφούν αρχειακό υλικό, αλλά και οικονομικά στοιχεία.

Ακολούθησε εισαγγελική εντολή για έρευνα προς την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι ως δράστης του εμπρησμού έχει ταυτοποιηθεί «22χρονος, υπήκοος Αλβανίας» και πως εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για Αδικήματα Βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, Εμπρησμό, Φθορά ξένης ιδιοκτησίας, Εξύβριση, Απειλή, παράβαση των νόμων Περί Φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και Περί Ναρκωτικών. Ο 22χρονος, όπως τονίζεται, συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος τις βραδινές ώρες της Δευτέρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έρευνα προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το βράδυ του τελικού ο συλληφθείς με τη χρήση πυροτεχνικών κατασκευών τύπου ναυτικός πυρσός έθεσε φωτιά στα γραφεία του Άρη με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών και στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο προκάλεσε φθορές σε κάδους απορριμμάτων που βρίσκονταν έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια-εντός γηπέδου), ενώ απείλησε λεκτικά τους υπαλλήλους του  καταστήματος.

Κατά τον εντοπισμό του βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνελήφθη 22χρονος για τον εμπρησμό στα γραφεία του Άρη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας