Λογαριασμό άνοιξε ο ΟΦΗ στα play out του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη ύστερα από πέντε ματς και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς συνέτριψε με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έσφιξε για τα καλά τη θηλιά γύρω από τον λαιμό του. Οι Κρητικοί είναι πλέον πιο άνετοι βαθμολογικά, αλλά πάντα σε εγρήγορση, καθώς κοιτάζουν ψηλότερα στην ειδική βαθμολογία των play out για ένα καλό φινάλε στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια. Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ (1-0) στο 10’ με τον Ριέρα και διπλασίασε τα τέρματά του (2-0) πριν από την ανάπαυλα των ημιχρόνων με τον Μπακού (45+4’). Ο Λέγια στο 58’ έκανε το 3-0, για να ακολουθήσει το κερασάκι στην τούρτα από το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ριέρα στο 86’ (4-0).
Ακόμα μεγαλύτερης σημασίας ήταν η νίκη της Κηφισιάς και μάλιστα με ανατροπή στην Τρίπολη απέναντι στον τοπικό Αστέρα (1-2), με δύο γκολ του πρώτου της σκόρερ, Ογκνιεν Οζέγκοβιτς. Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ με τον Μιριτέλο (1-0), ενώ στο 12΄ ο Μουνάφο τραυματίστηκε και αποχώρησε, στην πρώτη συμμετοχή του ύστερα από δύο μήνες! Στο 55’ ο Τσιφτσής έκανε μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Σολόα, αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει στο άψογο πλασέ του Οζέγκοβιτς στο 66΄ (1-1). Δύο λεπτά αργότερα (68΄), η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι, σε μια απόφαση του Σιδηρόπουλου που θα συζητηθεί, ο VAR (Μανούχος) δεν παρενέβη κι ο Οζέγκοβιτς εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα (1-2) στο 70’.
Ο Αστέρας βγήκε μαζικά μπροστά μετά την ανατροπή, αλλά δεν δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, ενώ η Κηφισιά τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Πρίτσα (2η κίτρινη) στο 90΄+2.
Οσον αφορά τον Πανσερραϊκό, κρατούσε τη νίκη στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο με το γκολ του Αλεξιτς (18’) έως το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ Χοβάν επέτρεψε στους Περιστεριώτες να διαμορφώσουν το τελικό 1-1, με σκόρερ τον Τζοβάρα.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας