Αθήνα, 16°C
Αθήνα
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
16.8° 13.4°
1 BF
82%
Θεσσαλονίκη
Αυξημένες νεφώσεις
16°C
16.7° 14.8°
1 BF
83%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
17.1° 15.0°
2 BF
75%
Ιωάννινα
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
10.9° 10.9°
1 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Αίθριος καιρός
10°C
9.9° 9.9°
0 BF
93%
Βέροια
Αραιές νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
1 BF
81%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
10°C
10.4° 10.4°
0 BF
100%
Αγρίνιο
Αραιές νεφώσεις
15°C
14.6° 14.6°
2 BF
91%
Ηράκλειο
Ελαφρές νεφώσεις
14°C
14.4° 13.8°
2 BF
100%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
15°C
14.9° 13.9°
2 BF
73%
Ερμούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
16.4° 16.4°
3 BF
82%
Σκόπελος
Αραιές νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
1 BF
79%
Κεφαλονιά
Αίθριος καιρός
15°C
14.8° 14.8°
2 BF
54%
Λάρισα
Σποραδικές νεφώσεις
14°C
13.9° 13.9°
0 BF
100%
Λαμία
Αραιές νεφώσεις
17°C
16.6° 14.5°
1 BF
81%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.7° 16.8°
4 BF
85%
Χαλκίδα
Ελαφρές νεφώσεις
13°C
13.3° 13.3°
0 BF
81%
Καβάλα
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
16.0° 16.0°
1 BF
75%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
2 BF
86%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
10.7° 10.7°
0 BF
95%
ΜΕΝΟΥ
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά για το αυριανό ματς με την Αρσεναλ οι επιλογές του Σίλβα είναι περιορισμένες | ΙΝΤΙΜΕ

Με πέντε γκολ και 14 παίκτες

Την πιο ευρεία σε έκταση του σκορ (5-1) νίκη του πέτυχε ο Ολυμπιακός απέναντι μάλιστα στη «σκληρή» ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα αναχωρεί για το Λονδίνο για το αυριανό παιχνίδι με την Αρσεναλ!

Τι μπορεί να κρατήσει ο Μάρκο Σίλβα από την τελευταία επίδοση της ομάδας του; Το γκολ και την καλή απόδοση του Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος αναμένεται να διατηρηθεί στο σχήμα του άξονα και στο «Εμιρέιτς», όπως επίσης και το τέρμα ψυχολογίας του Αλμπέρτο Μποτία που θα παίξει δίπλα στον Σιόβα.

Από κει και πέρα οι Φορτούνης και Ντουρμάζ συνέχισαν σε υψηλά επίπεδα, ενώ στο ματς μπήκε και ο Κολοβός, ο οποίος ήταν ο… 23ος παίκτης που έχει χρησιμοποιήσει στα έξι πρώτα επίσημα παιχνίδια ο Πορτογάλος τεχνικός! Αυτό κι αν είναι… rotation!

Ολα κρίθηκαν σε τρία λεπτά προχθές στο «Καραϊσκάκης». Στο 19΄ ο Ναδάλες βρέθηκε απέναντι στον Ρομπέρτο, αλλά νικήθηκε από τον Ισπανό τερματοφύλακα και στο 31΄ και το 32΄ ο Ολυμπιακός έφτασε στο 2-0! Με σκόρερ τους Κασάμι και Φορτούνη που βρήκαν στόχο με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Μποτία με κεφαλιά πέτυχε το 3-0 στο 42΄, το 4-0 ήρθε από το αυτογκόλ του Τζημόπουλου στο 52΄ και το 5-0 από το πέναλτι του Ντουρμάζ (Σκόνδρας στον Μαζουακού) για να μειώσει ο ΠΑΣ στο 86΄ με τον Λίλα!

Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν το πέντε στα πέντε, αλλά τα δύσκολα είναι μπροστά για τον Μάρκο Σίλβα και τους παίκτες του, καθώς αύριο έχουν τον αγώνα με την Αρσεναλ και την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Ειδικά για την αναμέτρηση του «Εμιρέιτς» οι επιλογές του Σίλβα είναι μετρημένες στα δάχτυλα, καθώς δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπουχαλάκη, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες και τον τιμωρημένο Μιλιβόγεβιτς!

Στη διάθεσή του έχει 17 παίκτες, 18 μαζί με τον Βούρο, αλλά σε αυτούς υπάρχουν και ο Μανιάτης, που δεν έχει παίξει μέχρι τώρα, όπως και ο Πουλίδο, που επίσης δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το πιο πιθανό, λοιπόν, είναι να παρατάξει ο Πορτογάλος το σχήμα που αντιμετώπισε την Μπάγερν στην πρεμιέρα, έχοντας τους Μποτία και Φορτούνη μαζί με τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σιόβα, Καμπιάσο, Σαλίνο, Κασάμι, Ιντέγε και Πάρντο ή Ερνάνι!

Στον πάγκο θα είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Στέφανος Καπίνο και οι Σεμπά, Φινμπόγκασον.

Ξεκάθαρο ότι δεν έχει πολλές επιλογές για άλλο πλάνο ο Μάρκο Σίλβα, που θα επιδιώξει αυτή τη φορά να αξιοποιήσει την ταχύτητα των εξτρέμ και να προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα στον Αρσέν Βενγκέρ στην κόντρα μπάλα.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με πέντε γκολ και 14 παίκτες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας