Αθήνα, 20°C
Αθήνα
Βροχοπτώσεις μέτριας έντασης
20°C
20.9° 18.4°
1 BF
71%
Θεσσαλονίκη
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
21.6° 19.3°
2 BF
61%
Πάτρα
Αραιές νεφώσεις
19°C
22.0° 19.4°
2 BF
75%
Ιωάννινα
Σποραδικές νεφώσεις
17°C
16.9° 16.9°
1 BF
63%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
3 BF
72%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
20°C
20.2° 20.2°
2 BF
74%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
2 BF
59%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
21.2° 21.2°
1 BF
67%
Ηράκλειο
Ασθενείς βροχοπτώσεις
20°C
21.4° 18.8°
4 BF
73%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
19.9° 18.2°
2 BF
61%
Ερμούπολη
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
19.4° 19.4°
3 BF
61%
Σκόπελος
Ελαφρές νεφώσεις
20°C
19.7° 19.7°
2 BF
68%
Κεφαλονιά
Ελαφρές νεφώσεις
20°C
20.3° 19.9°
4 BF
73%
Λάρισα
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
21.2° 21.2°
2 BF
57%
Λαμία
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
19.1° 18.9°
1 BF
59%
Ρόδος
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
19.8° 18.8°
4 BF
79%
Χαλκίδα
Αραιές νεφώσεις
21°C
20.5° 20.5°
2 BF
46%
Καβάλα
Σποραδικές νεφώσεις
20°C
20.5° 18.3°
3 BF
66%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
21°C
21.3° 21.3°
2 BF
64%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
17.0° 17.0°
2 BF
64%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
osfp-pas giannina
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
INTIME SPORTS

Πήρε αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός

Aυτός που κατάφερε να λύσει τον «γόρδιο δεσμό» ήταν ο Ντόη, που αιφνιδίασε τον Αθανασίου με μακρινό σουτ και πρόσφερε την πρώτη βαθιά ανάσα.

Χρειάστηκε να φτάσει στο δεύτερο ημίχρονο για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να βρει λύση και να σκοράρει απέναντι στον μαχητικό ΠΑΣ και ένα γκολ στις καθυστερήσεις για να διώξει το άγχος που φορτώθηκε στο τελευταίο 15λεπτο. Τελικά, νίκησε με 3-1 και πέτυχε το ζητούμενο που ήταν να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που τον βοηθάνε να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή και στις τρεις ομάδες που βρίσκονται μπροστά του. Στο παιχνίδι αυτό έκαναν το ντεμπούτο τους δύο από τα τελευταία αποκτήματα των «ερυθρολεύκων», ο Ορτα και ο Τσικίνιο, που έδειξαν διάθεση, αλλά είναι φανερό ότι θέλουν χρόνο για να μάθουν τους συμπαίκτες τους.

Πάντως, αυτός που κατάφερε να λύσει τον «γόρδιο δεσμό» ήταν ο Ντόη, που αιφνιδίασε τον Αθανασίου με μακρινό σουτ και πρόσφερε την πρώτη βαθιά ανάσα. Από εκεί και πέρα, ο Μασούρας ήταν αυτός που μοίρασε δύο ασίστ. Την πρώτη στον (δραστήριο) Ναβάρο, που έκανε το 2-0 στο 65’, δημιουργώντας την αίσθηση ότι το υπόλοιπο του ματς θα ήταν μια τυπική διαδικασία, και τη δεύτερη στον Γιόβετιτς, ο οποίος στις καθυστερήσεις ήρθε να απομακρύνει και το τελευταίο ίχνος ανησυχίας που προκάλεσε η μείωση του σκορ από το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κόντε (75’), αλλά πιστώνεται στον παίκτη που το κέρδισε. Ο Τούτου, που ήρθε από τον πάγκο, πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο και εξέθεσε όλη την άμυνα των γηπεδούχων. Τέσσερις παίκτες τον παρακολουθούσαν να τρέχει με την μπάλα και τελικά τον ανέτρεψε ο Ρέτσος μέσα στην περιοχή.

«Σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, υπάρχουν θετικά και αρνητικά στοιχεία. Αυτή τη φορά πετύχαμε τρία γκολ και μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρία με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Από την άλλη, παρότι προηγηθήκαμε 2-0, δεν σιγουρέψαμε τη νίκη κρατώντας ή αυξάνοντας το σκορ για να τελειώνουμε τα ματς πιο ήρεμοι. Κάναμε το λάθος και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μειώσει» σχολίασε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος πλέον ξέρει ποιο είναι το ρόστερ που θα έχει στα χέρια του, αφού η διοίκηση ξεκαθάρισε ότι ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές.

Από την άλλη, ο προπονητής του ΠΑΣ, Μιχάλης Γρηγορίου, έδειξε ικανοποιημένος. «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί διεκδικήσαμε το παιχνίδι. Φέραμε τον Ολυμπιακό σε δύσκολη θέση και μολονότι βρεθήκαμε πίσω με 2-0 δεν τα παρατήσαμε, όπως κάναμε άλλες φορές. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε έστω έναν βαθμό, αν και παίζαμε με 4 απουσίες. Μακάρι να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι» τόνισε.

Ολυμπιακός (Κ. Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Ορτα (61’ Τσικίνιο), Εσε (73’ Καρβάλιο), Φορτούνης, Μασούρας, Μαρτίνς (73’ Ποντένσε), Ναβάρο (90’ Γιόβετιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Αθανασίου, Σόρια, Κιάκος (82’ Τσαούσης), Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Ριένστρα (82’ Εφορντ), Λιάσος, Ροσέρο (65’ Τούτου), Μπάλαν (65’ Κόντε), Τζίμας.

Σκόρερ: 57’ Ντόη, 65’ Ναβάρο, 90+3’ Γιόβετιτς - 75’ Κόντε (πέν.).
Διαιτητής: Κ. Περράκης (Αθηνών).
Κίτρινες: 21’ Ντόη - 10’ Σόρια, 19’ Ριένστρα, 79’ Καραχάλιος.
Κόκκινη: -

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πήρε αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας