Χρειάστηκε να περάσουν εννέα αγωνιστικές για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο Βόλος.
Το έπραξε το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό απέναντι στην Κηφισιά με 2-1 χάρη σε γκολ των Μπερτόγλιο (21’) και Ντέλετιτς (75’), με τον Οζέγκοβιτς να μειώνει στο 82’ για τους φιλοξενούμενους, που τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες.
Για λογαριασμό της Κηφισιάς τον δρόμο προς τα αποδυτήρια πήραν μέσα σε λιγότερο από ένα τέταρτο οι Τσάπαν (70’) και Σάντος (84’).
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας