Επιδημία… λουκέτων στα παλαιά και, κατά πως φαίνεται, ασυντήρητα γήπεδα της χώρας, λίγους μόλις μήνες μετά την… κουβέντα που είχε ανοίξει ακόμη και για προσπάθεια διοργάνωσης Μουντιάλ στη χώρα μας.
Μετά το ΟΑΚΑ, μετά τα σοβαρά προβλήματα σε γήπεδα όπως το Καυτατζόγλειο και το Παγκρήτιο, ήρθε η ανακοίνωση πως η Περιφέρεια Σερρών έκρινε ακατάλληλο το γήπεδο του Πανσερραϊκού.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά καταγράφεται πρόβλημα στατικότητας στη Θύρα 6, αλλά και στο στέγαστρο πάνω από τα επίσημα.
Πλέον η αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Άρη είναι στον αέρα και το ματς είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι στο γήπεδο των Σερρών έχουν ήδη διεξαχθεί δύο αγώνες της Super League τόσο με τη Λαμία όσο και με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Μάλιστα τμήμα της κερκίδας γειτνιάζει με δύο δημοτικά σχολεία τα οποία επίσης αναμένεται να κλείσουν.
Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου σημείωσε χαρακτηριστικά «είναι μια δύσκολη μέρα για εμάς, μια σκληρή μέρα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Πάνω απ’ όλα προέχει η ασφάλεια των πολιτών, των φιλάθλων, των Σερραίων. Όσο κι αν μας στεναχωρεί αυτό που καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται να γίνει χαιρόμαστε τουλάχιστον που έστω και αργά μπήκαμε σε μια διαδικασία καθαρότητας, νομιμότητας και ξεκαθαρίσματος του τι συμβαίνει στο γήπεδό μας».
«Δεν μιλάμε για στατική επάρκεια 50, 100, 200 φιλάθλων. Μιλάμε για δύο κερκίδες που δεν μπορούν να έχουν φορτίο. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε είναι επικίνδυνα για τα παιδάκια που είναι στο σχολείο δίπλα. Είναι δυνατόν να παίζουμε ποδόσφαιρο, να πηγαίνουμε σε μια γιορτή και να ακούμε μέσα εμείς ότι αυτή η κερκίδα είναι επικίνδυνη να καταρρεύσει οποιαδήποτε στιγμή χωρίς κόσμο κι από πίσω να έχει ένα σχολείο; Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει με το παιχνίδι, δεν με ενδιαφέρει το αν θα παίξουμε ή όχι. Εμείς ως Πανσερραϊκός θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, θα προσπαθήσουμε να το φτιάξουμε από την αρχή. Ότι χωρίς φορτίο κινδυνεύει να πέσει η θύρα όχι δεν το γνωρίζαμε. Ως άνθρωπος θα σας πω ότι πρέπει να κλείσει η θύρα, να κλείσει το σχολείο, να κλείσει και η Ραιδεστού, αν θέλουμε να είμαστε ασφαλείς και να λέμε ότι ακολουθήσαμε ακριβώς τους κανόνες» συμπλήρωσε.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας