Ο «χορός των μνηστήρων» γύρω από τον Κιλιάν Μπαπέ καλά κρατεί. Η Παρί Σεν Ζερμέν τον έχει βγάλει προς πώληση και τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν. Χθες η γαλλική ομάδα έλαβε μια εξωφρενική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία. Η Αλ Χιλάλ προσφέρει 300 εκατ. ευρώ και πήρε το ok από την Παρί για να διαπραγματευτεί με τον Μπαπέ. Εικάζεται ότι η σαουδαραβική ομάδα θα του προσφέρει μόλις έναν χρόνο συμβόλαιο και ότι θα δεχτεί να φύγει ο Μπαπέ το καλοκαίρι του 2024 για τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Στόχος του Νασέρ Αλ-Χελαϊφί και του εμίρη του Κατάρ, που... πληρώνει τους λογαριασμούς της Παρί, είναι να κάμψουν την αντίσταση του παίκτη έως τις 31 Ιουλίου. Αν ο Μπαπέ συναινέσει σε μεταγραφή πριν από το τέλος του μήνα, οι Παριζιάνοι θα γλιτώσουν το πριμ των 80 εκατ. ευρώ που είναι καταβλητέο στο τέλος του τρέχοντος μηνός αν ο 24χρονος επιθετικός μείνει στο Παρίσι.
Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν έχει αντιδράσει μετά την απόφαση του συλλόγου να τον αποκλείσει από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Απω Ανατολή. Καθημερινά εμφανίζεται στο αθλητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν στη γαλλική πρωτεύουσα και προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους «ανεπιθύμητους». Από τότε που «έσκασε» η ιστορία της μη ανανέωσής του, το mantra του παραμένει το ίδιο: «Δεν θα ανανεώσω. Εχω συμβόλαιο και θα παραμείνω στο Παρίσι έως τη λήξη του, τον Ιούνιο του 2024». Μια στάση που του δίνει το πάνω χέρι αν η ιστορία τραβήξει έως τα δικαστήρια.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας