Αθήνα, 19°C
Αθήνα
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
20.7° 17.8°
2 BF
76%
Θεσσαλονίκη
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
22.8° 19.8°
2 BF
58%
Πάτρα
Αραιές νεφώσεις
20°C
21.0° 18.3°
2 BF
69%
Ιωάννινα
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
3 BF
63%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
22°C
21.9° 21.9°
3 BF
56%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
20.9° 20.9°
0 BF
68%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
16°C
16.4° 16.4°
3 BF
48%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
21.1° 21.1°
1 BF
65%
Ηράκλειο
Ασθενείς βροχοπτώσεις
21°C
20.8° 19.4°
4 BF
68%
Μυτιλήνη
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.3° 18.2°
1 BF
59%
Ερμούπολη
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
19.1° 19.1°
3 BF
62%
Σκόπελος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.7° 17.7°
3 BF
77%
Κεφαλονιά
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
20.9° 19.8°
4 BF
73%
Λάρισα
Αυξημένες νεφώσεις
22°C
21.8° 21.8°
2 BF
55%
Λαμία
Σποραδικές νεφώσεις
22°C
24.0° 18.9°
2 BF
52%
Ρόδος
Αραιές νεφώσεις
19°C
19.3° 19.3°
2 BF
81%
Χαλκίδα
Αραιές νεφώσεις
20°C
20.0° 20.0°
2 BF
52%
Καβάλα
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
19.4° 18.3°
3 BF
75%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
22°C
22.2° 22.2°
2 BF
60%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.0° 18.0°
2 BF
58%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
«Αυτή είναι η δική μου Ρόμα, η ομάδα που θέλω να βλέπω» είπε ο Γκαρσία μετά τον αγώνα παρά τη λαχτάρα στο τέλος, ενώ ο τεχνικός της Γιούβε, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, εμφανίστηκε καθησυχαστικός | AP PHOTO/ ANDREW MEDICHINI

Αγνώριστη!

Το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της πραγματοποίησε η Γιουβέντους, καθώς ποτέ άλλοτε δεν έχει χάσει τα πρώτα δύο ματς του πρωταθλήματος! Ετσι μετά την εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε στην πρεμιέρα, χθες ήρθε η σειρά της Ρόμα να νικήσει την πρωταθλήτρια με 2-1.

Πριν από το ματς ο προπονητής των πρωτευουσιάνων Ρούντι Γκαρσία είχε τονίσει ότι η ομάδα του θα επιτεθεί από το πρώτο λεπτό. Ετσι έγινε! Οι «τζαλορόσι», με τον Κώστα Μανωλά βασικό, έπαιξαν πολύ καλά και κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Προηγήθηκαν με γκολ των Πιάνιτς και Τζέκο, αλλά στο τέλος λίγο έλειψε να τα χαλάσουν όλα. Αν και η «Κυρία» έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Εβρά, δεν παράτησε το ματς. Μείωσε με τον Ντιμπάλα στο 88΄ και έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στο φινάλε.

«Αυτή είναι η δική μου Ρόμα, η ομάδα που θέλω να βλέπω» είπε ο Γκαρσία μετά τον αγώνα παρά τη λαχτάρα στο τέλος, ενώ ο τεχνικός της Γιούβε, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

Οι Κάρλος Μπάκα και Λουίς Αντριάνο άνοιξαν λογαριασμό για τη Μίλαν, που νίκησε 2-1 την Εμπολι, όμως ο προπονητής των «ροσονέρι» Σίνισα Μιχαΐλοβιτς εμφανίστηκε σκυθρωπός: «Δεν μου άρεσε όπως παίξαμε. Για μένα, είναι σαν να χάσαμε»!

Με νίκη συνέχισε και η έτερη Μιλανέζα, η Ιντερ. Οπως και στον πρώτο της αγώνα, την ξελάσπωσε στο φινάλε ο Γιόβετιτς και έτσι οι «νερατζούρι» νίκησαν με 2-1 την Κάρπι και έχουν κάνει -έστω και με δυσκολίες- το 2/2.

Ασχημα μαντάτα για τη Λάτσιο, αφού μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ δέχτηκε βαριά ήττα με 4-0 από την Κιέβο και η γκρίνια στους οπαδούς της είναι δεδομένη. Η Νάπολι, επίσης, τα έκανε... θάλασσα, αφού παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 στη Σαμπντόρια, αν και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος, χάρη σε ισάριθμα γκολ του Ιγκουαΐν.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αγνώριστη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας