Αθήνα, 20°C
Αθήνα
Βροχοπτώσεις μέτριας έντασης
20°C
20.9° 18.4°
1 BF
71%
Θεσσαλονίκη
Σποραδικές νεφώσεις
21°C
21.6° 19.3°
2 BF
61%
Πάτρα
Αραιές νεφώσεις
19°C
22.0° 19.4°
2 BF
75%
Ιωάννινα
Σποραδικές νεφώσεις
17°C
16.9° 16.9°
1 BF
63%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.9° 17.9°
3 BF
72%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
20°C
20.2° 20.2°
2 BF
74%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
2 BF
59%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
21.2° 21.2°
1 BF
67%
Ηράκλειο
Ασθενείς βροχοπτώσεις
20°C
21.4° 18.8°
4 BF
73%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
19°C
19.9° 18.2°
2 BF
61%
Ερμούπολη
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
19.4° 19.4°
3 BF
61%
Σκόπελος
Ελαφρές νεφώσεις
20°C
19.7° 19.7°
2 BF
68%
Κεφαλονιά
Ελαφρές νεφώσεις
20°C
20.3° 19.9°
4 BF
73%
Λάρισα
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
21.2° 21.2°
2 BF
57%
Λαμία
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
19.1° 18.9°
1 BF
59%
Ρόδος
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
19.8° 18.8°
4 BF
79%
Χαλκίδα
Αραιές νεφώσεις
21°C
20.5° 20.5°
2 BF
46%
Καβάλα
Σποραδικές νεφώσεις
20°C
20.5° 18.3°
3 BF
66%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
21°C
21.3° 21.3°
2 BF
64%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
17.0° 17.0°
2 BF
64%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
ΙΝΤΙΜΕ SPORTS

Ο περίπατος ήταν... πύρρειος

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (2-0) στην «Αγια-Σοφιά - OPAP Arena», όπου η Ενωση επέστρεψε διά περιπάτου στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα της από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και διατηρήθηκε σε τροχιά τίτλου ύστερα από τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο Φάληρο.

Η απόσταση της ΑΕΚ από την κορυφή μειώθηκε στον ένα βαθμό, με την οριστική ετυμηγορία του αγώνα των… δοκαριών με τον Ατρόμητο να εκκρεμεί, ενώ το κακό νέο της βραδιάς για την Ενωση δεν ήταν άλλο από τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία. Ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος και πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 45’, καθώς υπέστη θλάση (μεταξύ πρώτου και δεύτερου βαθμού) στον προσαγωγό και οι αρχικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας για χρονικό διάστημα 15-20 ημερών.

Οπερ σημαίνει ότι ο Αργεντινός προπονητής της Ενωσης δεν μπορεί να τον υπολογίζει στην εκτός έδρας ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ οριακά υπολογίζεται να είναι ετοιμοπόλεμος στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» στη Νέα Φιλαδέλφεια για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Επιστρέφοντας στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, το γεγονός ότι οι τελικές προσπάθειες των δύο ομάδων ήταν 32-0 τα λέει όλα για την αγωνιστική εικόνα των δύο αντιπάλων. Εχοντας ως κορυφαίο παίκτη του γηπέδου και σκόρερ του δεύτερου τέρματος της ομάδας του (76’) τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 32’ με κεφαλιά του Αραούχο και έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα από το 4ο λεπτό (!) εξαιτίας απευθείας κόκκινης κάρτας του Γκαρντάφσκι για μαρκάρισμα με τις τάπες στον αχίλλειο τένοντα του Αργεντινού άσου της ΑΕΚ, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πετύχουν τη 14η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε αξιοπρεπώς περιορίζοντας την έκταση του σκορ με την ανασταλτική του λειτουργία, καθώς ήταν εκ των πραγμάτων απίθανο να αντισταθεί στην ανωτερότητα των «κιτρινόμαυρων» από τη στιγμή που έπαιξε με αριθμητικό μειονέκτημα για τόσο μεγάλο διάστημα.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο περίπατος ήταν... πύρρειος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας