Σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια κρατήθηκε χθες ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού σε Τουρκία και Συρία, όμως οι πιο έντονες στιγμές εκτυλίχθηκαν στην Τραπεζούντα. Βαθιά συγκίνηση από τους θεατές του αγώνα Τραμπζονσπόρ - Βασιλείας, που έγινε πιο έντονη όταν ανέβηκε ένα coreo που άγγιξε τους πάντες.
Σε αυτό απεικονίζεται ένας διασώστης που βγάζει από τα συντρίμμια ένα μωρό. Μάλιστα, στο κράνος αυτού του ανθρώπου υπάρχουν οι σημαίες όλων των χωρών που έστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια αυτές τις μέρες. Η ελληνική βρίσκεται σε περίοπτη θέση
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας