Αθήνα, 15°C
Αθήνα
Αίθριος καιρός
15°C
16.8° 13.4°
1 BF
83%
Θεσσαλονίκη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
16.6° 14.2°
2 BF
83%
Πάτρα
Ελαφρές νεφώσεις
17°C
17.1° 15.0°
3 BF
75%
Ιωάννινα
Αυξημένες νεφώσεις
10°C
9.9° 9.9°
0 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Αυξημένες νεφώσεις
12°C
12.1° 12.1°
1 BF
85%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
2 BF
80%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
10°C
10.4° 10.4°
0 BF
100%
Αγρίνιο
Αραιές νεφώσεις
14°C
14.5° 14.5°
2 BF
92%
Ηράκλειο
Ελαφρές νεφώσεις
14°C
14.1° 13.8°
2 BF
99%
Μυτιλήνη
Αυξημένες νεφώσεις
14°C
14.9° 13.8°
1 BF
72%
Ερμούπολη
Αίθριος καιρός
16°C
16.4° 16.4°
1 BF
82%
Σκόπελος
Ελαφρές νεφώσεις
15°C
15.3° 15.3°
1 BF
80%
Κεφαλονιά
Ελαφρές νεφώσεις
15°C
14.8° 14.8°
1 BF
55%
Λάρισα
Σποραδικές νεφώσεις
13°C
12.9° 12.9°
0 BF
100%
Λαμία
Σποραδικές νεφώσεις
15°C
15.1° 15.1°
1 BF
73%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.8° 17.7°
4 BF
82%
Χαλκίδα
Ελαφρές νεφώσεις
12°C
12.7° 11.8°
0 BF
93%
Καβάλα
Αίθριος καιρός
15°C
15.5° 15.5°
0 BF
77%
Κατερίνη
Σποραδικές νεφώσεις
15°C
15.0° 15.0°
1 BF
86%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
10.7° 10.7°
0 BF
94%
ΜΕΝΟΥ
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
ΙΝΤΙΜΕ

Ο Σαββίδης «επιταχύνει» τον χαφ

Το ενδιαφέρον είναι επικεντρωμένο στην απόκτηση μέσου στον ΠΑΟΚ, ωστόσο μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχε ληφθεί καμία οριστική απόφαση καθώς άπαντες περίμεναν την έλευση του Γιώργο Σαββίδη που έχει άκρως κομβικό ρόλο στα μεταγραφικά αυτό το καλοκαίρι.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, αφίχθη λίγο μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης και είχε προγραμματίσει συνάντηση με τον Αμπέλ Φερέιρα και τον Μάριο Μπράνκο προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στην ομάδα και να συζητήσουν για τη μεταγραφική ενίσχυσή της.

Ο ΠΑΟΚ καίγεται για την απόκτηση ενός μέσου, τον οποίο ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το ματς με τη Νόρτζελαντ τον είχε προσδιορίσει ως αμυντικό χαφ που θα δίνει ισορροπία στη μεσαία γραμμή και θα κάνει τη δουλειά που έκανε ο Κάνιας και ενδεχομένως ο Βέρνμπλουμ, Ομως ο Σουηδός έδειξε στις πρώτες μέρες στην Ολλανδία ότι είναι ακόμη πολύ πίσω και θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο μήνες για να αρχίσει να πατά γερά στα πόδια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.», ο Μπράνκο έχει ήδη προχωρήσει την προεργασία για συγκεκριμένους παίκτες και απομένει η τελική απόφαση που θα οδηγήσει στην τελική διαπραγμάτευση. Κι αυτή πιθανότατα θα ερχόταν μέσα από τη χθεσινή σύσκεψη Γιώργου Σαββίδη, Μάριο Μπράνκο και Αμπέλ Φερέιρα που δεν είχε μέχρι χθες την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά κάποιο μέλος της οικογένειας Σαββίδη.

Από κει και πέρα υπάρχει σοβαρή σκέψη και για ακόμη έναν φορ που θα πλαισιώσει τον Ακπομ (ο Σφιντέρσκι υπολογίζεται και ως περιφερειακός φορ) και θα μεγαλώσει τον ανταγωνισμό, αλλά αφού πρώτα καλυφθεί η ανάγκη για έναν μέσο.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται οριστικές εξελίξεις, καθώς ο Φερέιρα θέλει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας να έχει όλα τα βασικά εργαλεία που θα χρησιμοποιήσει στα προκριματικά του Champions League.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Πορτογάλος τεχνικός επιμένει να δουλεύει πολύ στις σωστές κινήσεις των παικτών μέσα στο γήπεδο και στον συντονισμό της ομάδας πάνω στη λογική «όλοι μαζί κάνουμε επίθεση και όλοι μαζί άμυνα». Ο Φερέιρα επιδιώκει τους αυτοματισμούς και τη γρήγορη κυκλοφορία μπάλας, αλλά το μοντέλο παιχνιδιού του θέλει χρόνο και όπως έχει πει δημόσια, δεν θα πειραματιστεί στα παιχνίδια μέχρι να σιγουρευτεί ότι οι παίκτες του έχουν αφομοιώσει το νέο μοντέλο.

O Πορτογάλος έχει ήδη αρχίσει να βάζει και τις δικές του πινελιές. Μετέφερε τον Ροντρίγκο Σοάρες στην αριστερή πλευρά εδώ και μέρες και χθες δοκίμασε για πρώτη φορά τον Μιχάι σε ρόλο δεξιού μπακ.

Το απόγευμα ο ΠΑΟΚ δίνει το τρίτο φιλικό του παιχνίδι με την Τσβόλε (20.00 η ώρα Ελλαδας) και ο Φερέιρα θα έχει την ευκαιρία για μερικά ακόμη χρήσιμα συμπεράσματα.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Σαββίδης «επιταχύνει» τον χαφ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας