Αθήνα, 15°C
Αθήνα
Αίθριος καιρός
15°C
16.8° 13.4°
1 BF
83%
Θεσσαλονίκη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
16.6° 14.2°
2 BF
83%
Πάτρα
Ελαφρές νεφώσεις
17°C
17.1° 15.0°
3 BF
75%
Ιωάννινα
Αυξημένες νεφώσεις
10°C
9.9° 9.9°
0 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Αυξημένες νεφώσεις
12°C
12.1° 12.1°
1 BF
85%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
2 BF
80%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
10°C
10.4° 10.4°
0 BF
100%
Αγρίνιο
Αραιές νεφώσεις
14°C
14.5° 14.5°
2 BF
92%
Ηράκλειο
Ελαφρές νεφώσεις
14°C
14.1° 13.8°
2 BF
99%
Μυτιλήνη
Αυξημένες νεφώσεις
14°C
14.9° 13.8°
1 BF
72%
Ερμούπολη
Αίθριος καιρός
16°C
16.4° 16.4°
1 BF
82%
Σκόπελος
Ελαφρές νεφώσεις
15°C
15.3° 15.3°
1 BF
80%
Κεφαλονιά
Ελαφρές νεφώσεις
15°C
14.8° 14.8°
1 BF
55%
Λάρισα
Σποραδικές νεφώσεις
13°C
12.9° 12.9°
0 BF
100%
Λαμία
Σποραδικές νεφώσεις
15°C
15.1° 15.1°
1 BF
73%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.8° 17.7°
4 BF
82%
Χαλκίδα
Ελαφρές νεφώσεις
12°C
12.7° 11.8°
0 BF
93%
Καβάλα
Αίθριος καιρός
15°C
15.5° 15.5°
0 BF
77%
Κατερίνη
Σποραδικές νεφώσεις
15°C
15.0° 15.0°
1 BF
86%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
10.7° 10.7°
0 BF
94%
ΜΕΝΟΥ
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
ΙΝΤΙΜΕ

Απορρίπτει προτάσεις για πωλήσεις, κινείται για μέσο, εξτρέμ, μπακ ο ΠΑΟΚ

Η χθεσινή μέρα είχε εκλογικό χρώμα και για τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του, ωστόσο τα πραγματικά σημαντικά ζητήματα για τον ΠΑΟΚ αφορούν την ομάδα, τον αγωνιστικό σχεδιασμό και τις κινήσεις ενίσχυσης που πρέπει να γίνουν προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη στα προκριματικά του Champions League. Η δράση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και των συνεργατών του επιμερίζεται σε δύο άξονες.

Από τη μία, γίνεται προσπάθεια να διατηρηθεί αυτούσιος ο κορμός της περσινής ομάδας. Μια απόδειξη είναι η ανανέωση συνεργασίας με τον Φερνάντο Βαρέλα (όπως και οι συζητήσεις που γίνονται, χωρίς αποτέλεσμα όμως προς το παρόν, με Σάχοβ και Κάνιας), αλλά και η απόρριψη προτάσεων για πώληση βασικών παικτών του, χωρίς να διαρρεύσουν ονόματα, τουλάχιστον προς το παρόν. Ο Λουτσέσκου έχει πείσει τον μεγαλομέτοχο της ομάδας ότι το μεγαλύτερο ατού του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια να μπει στους ομίλους του Champions League θα είναι η ομοιογένεια που υπάρχει.

Ο δεύτερος άξονας αφορά τους παίκτες που έχει αποφασιστεί να αποκτηθούν. Στην Τούμπα θέλουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στα τέλη του μήνα να ενταχθούν στο ρόστερ τουλάχιστον ένας κεντρικός μέσος, ένας εξτρέμ και ένας δεξιός μπακ (για την ακρίβεια ο μίνιμουμ στόχος είναι να έχουν αποκτηθεί οι δύο από τους τρεις μέχρι να φύγει η ομάδα για προετοιμασία στην Ολλανδία).

Χθες, στη Ρωσία, ο αντιπρόεδρος της Αχμάτ Γκρόζνι, Αχμέτ Αϊντάμιροφ, άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει κλείσει εντελώς η διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ για τον Ισμαελ Σίλβα. «Υπάρχουν προσφορές για τον Ισμαελ Σίλβα από ομάδες της Ευρώπης. Ωστόσο, προς το παρόν δεν θα πάει πουθενά. Ο Σίλβα θα επιστρέψει από τις διακοπές του και θα ξεκινήσει προπονήσεις μαζί με την ομάδα. Επειτα θα δούμε τι θα συμβεί με την περίπτωσή του».

Σε κάθε περίπτωση, ο Μάριο Μπράνκο έχει έτοιμες λίστες με προτεινόμενες λύσεις για κάθε μία από αυτές τις θέσεις, όμως το πόσο γρήγορα θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ θα κριθεί από τις αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη και τις τελικές εισηγήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Χθες, τέλος, δημοσίευμα της «A’ Bola» εμφάνισε ως μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ τον 22χρονο μέσο της Πόρτο, Μπρούνο Κόστα. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο «δικέφαλος του Βορρά», όπως και η Εσπανιόλ θέλουν να αποκτήσουν δανεικό τον νεαρό χαφ. Ωστόσο, αυτό το σενάριο διαψεύστηκε από τους «ασπρόμαυρους».

Η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα θέλουν παίκτη με εμπειρία και παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, πάνω στον οποίο θα στηρίξουν την ομάδα της νέας περιόδου και τους πολύ υψηλούς στόχους που υπάρχουν μετά την κατάκτηση του νταμπλ.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απορρίπτει προτάσεις για πωλήσεις, κινείται για μέσο, εξτρέμ, μπακ ο ΠΑΟΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας