Αθήνα, 16°C
Αθήνα
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
16.9° 13.8°
0 BF
82%
Θεσσαλονίκη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
17.3° 13.6°
2 BF
84%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
17.1° 15.0°
2 BF
73%
Ιωάννινα
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
10.9° 10.9°
1 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Αυξημένες νεφώσεις
12°C
12.5° 12.5°
1 BF
86%
Βέροια
Αραιές νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
1 BF
82%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
10°C
10.4° 10.4°
1 BF
100%
Αγρίνιο
Αραιές νεφώσεις
15°C
15.1° 15.1°
1 BF
88%
Ηράκλειο
Ελαφρές νεφώσεις
14°C
14.7° 13.8°
1 BF
99%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
15°C
15.5° 14.9°
2 BF
70%
Ερμούπολη
Αίθριος καιρός
15°C
15.0° 15.0°
2 BF
80%
Σκόπελος
Αραιές νεφώσεις
16°C
15.7° 15.7°
1 BF
79%
Κεφαλονιά
Αίθριος καιρός
15°C
15.3° 15.3°
2 BF
53%
Λάρισα
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
1 BF
89%
Λαμία
Αραιές νεφώσεις
17°C
17.2° 15.1°
0 BF
78%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.7° 16.8°
3 BF
84%
Χαλκίδα
Ελαφρές νεφώσεις
12°C
13.8° 11.8°
0 BF
87%
Καβάλα
Ελαφρές νεφώσεις
14°C
14.4° 14.4°
2 BF
83%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
16°C
15.6° 15.6°
2 BF
84%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
10.7° 10.7°
1 BF
94%
ΜΕΝΟΥ
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Ο Ελληνας τεχνικός έχει πια «βολευτεί» για τα καλά στον πάγκο του κι αυτό επιβεβαίωσε και η διοίκηση της πειραϊκής εταιρείας, όταν έκανε δεκτή την εισήγησή του για την αποπομπή των «4» | INTIME SPORTS

Η παρτίδα με τους Βέλγους

Οδεύοντας προς το φινάλε του πρώτου μισού της διαδρομής ο Λεμονής είναι έτοιμος για τη «δεύτερη αξιολόγηση», από την οποία θα προκύψει και το νέο και πιο ευέλικτο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Ελληνας τεχνικός έχει πια «βολευτεί» για τα καλά στον πάγκο του κι αυτό μας το επιβεβαίωσε και η διοίκηση της πειραϊκής εταιρείας, όταν έκανε δεκτή την εισήγησή του για την αποπομπή των «4», όμως είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Η παρέα των Βέλγων που έφτασε στον Ολυμπιακό επί Χάσι μετράει ήδη την απώλεια του Καρσελά και ο επόμενος φάκελος που θα ανοιχτεί αναμένεται να είναι αυτός του Γκιγιόμ Ζιλέ, εφόσον ο Λεμονής έχει αρκετούς παίκτες στον άξονα. Ο Ζντιέλαρ έχει αποχωρήσει ήδη από του Ρέντη, ενώ ο Ταχτσίδης αρχίζει να εδραιώνεται δίπλα στον Ρομαό, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούν να παραμείνουν αρκετοί «αναπληρωτές», αλλά οι ιστορίες με τους Βέλγους δεν σταματούν εδώ, αφού υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Οτζίτζα και Μιραλάς.

Για τον πρώτο, ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι θα ξεπεράσει τις τάσεις φυγής που εμφάνισε μετά τη διάρρηξη στην κατοικία του και θα συνεχίσει χωρίς πρόβλημα στην ομάδα, ενώ ο Μιραλάς αποτελεί... διαχρονικό στόχο των «ερυθρολεύκων», άσχετα αν τώρα υπάρχει και η δυνατή υποψηφιότητα της Γουέστ Χαμ του Μόγες.

Από την άλλη, ο Σίλβιο Προτό έχει κερδίσει τους πάντες, εντός και εκτός γηπέδου, και ο Μπιορν Ενγκελς αποτέλεσε το καλοκαίρι την πιο ακριβή μεταγραφή του Ολυμπιακού, άρα δεν υπάρχουν «δεύτερες σκέψεις» για τη δική του περίπτωση.

Ο Λεμονής θα κάνει σήμερα το μεσημέρι το τραπέζι στους παίκτες του με σκοπό να φτιάξει ακόμη περισσότερο το ήδη βελτιωμένο κλίμα, όμως για κάποιους ίσως αυτή η selfie αποδειχτεί και η αποχαιρετιστήρια!

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η παρτίδα με τους Βέλγους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας