Αθήνα, 15°C
Αθήνα
Αίθριος καιρός
15°C
16.8° 13.4°
1 BF
83%
Θεσσαλονίκη
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
16.6° 14.2°
2 BF
83%
Πάτρα
Ελαφρές νεφώσεις
17°C
17.1° 15.0°
3 BF
75%
Ιωάννινα
Αυξημένες νεφώσεις
10°C
9.9° 9.9°
0 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Αυξημένες νεφώσεις
12°C
12.1° 12.1°
1 BF
85%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
15°C
15.4° 15.4°
2 BF
80%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
10°C
10.4° 10.4°
0 BF
100%
Αγρίνιο
Αραιές νεφώσεις
14°C
14.5° 14.5°
2 BF
92%
Ηράκλειο
Ελαφρές νεφώσεις
14°C
14.1° 13.8°
2 BF
99%
Μυτιλήνη
Αυξημένες νεφώσεις
14°C
14.9° 13.8°
1 BF
72%
Ερμούπολη
Αίθριος καιρός
16°C
16.4° 16.4°
1 BF
82%
Σκόπελος
Ελαφρές νεφώσεις
15°C
15.3° 15.3°
1 BF
80%
Κεφαλονιά
Ελαφρές νεφώσεις
15°C
14.8° 14.8°
1 BF
55%
Λάρισα
Σποραδικές νεφώσεις
13°C
12.9° 12.9°
0 BF
100%
Λαμία
Σποραδικές νεφώσεις
15°C
15.1° 15.1°
1 BF
73%
Ρόδος
Ελαφρές νεφώσεις
18°C
17.8° 17.7°
4 BF
82%
Χαλκίδα
Ελαφρές νεφώσεις
12°C
12.7° 11.8°
0 BF
93%
Καβάλα
Αίθριος καιρός
15°C
15.5° 15.5°
0 BF
77%
Κατερίνη
Σποραδικές νεφώσεις
15°C
15.0° 15.0°
1 BF
86%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
11°C
10.7° 10.7°
0 BF
94%
ΜΕΝΟΥ
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Απορρίφθηκε λόγω ηλικίας ο 37χρονος διάσημος Αργεντινός, ενώ «ανεβαίνει» ο Δανός Ενεβόλντσεν | AP PHOTO / VICTOR R. CAIVANO

«Πόρτα» σε Μάξι Ροντρίγκες

Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στα άκρα της επίθεσης ανήκει στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που ταυτόχρονα εκτελεί άτυπα και χρέη τεχνικού διευθυντή μετά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, αποφάσισε αρνητικά για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσια καριέρα στην Ευρώπη και μπόλικες παρουσίες στην Εθνική Αργεντινής.

Ο Μάξι Ροντρίγκες βρέθηκε στην «πράσινη» λίστα ως λύση για τα εξτρέμ. Ομως, ο αστερίσκος που είχε βάλει ο 48χρονος κόουτς έχει να κάνει με την ηλικία του, αφού στις 2 Ιανουαρίου 2018 θα κλείσει τα 37 του χρόνια, κάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άποψη του Ουζουνίδη.

Η ποιότητά του δεν αμφισβητήθηκε, ωστόσο δεν διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ζητά ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Αντίθετα, φαίνεται πως προκρίνεται η επιλογή του Τόμας Ενεβόλντσεν, του 29χρονου Δανού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ααλμποργκ. Ο ίδιος δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης της χώρας του «κολακευμένος» για το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Ελλάδα.

Επιπλέον, υπάρχουν τα ονόματα του Σάμουελ Αρμεντέρος και του Ιλια Νεστορόφσκι για την κορυφή της επίθεσης, με σκοπό να καπαρωθεί η φανέλα με το «9» που παραμένει... ορφανή μετά τη φυγή του Μάρκους Μπεργκ.

Ο πρώτος έπαιξε πέρυσι στην ολλανδική Χεράκλες με 19 γκολ στο ενεργητικό του, όμως η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη, με τον 27χρονο Σουηδό διεθνή να οδεύει προς... Σαουδική Αραβία μεριά.

Από την άλλη, ο Νεστορόφσκι πραγματοποίησε μια αρκετά καλή χρονιά με τη φανέλα της Παλέρμο στη Σέριε Α, σημειώνοντας 11 τέρματα σε 37 συμμετοχές.

Παρά το γεγονός ότι η επίδοση του στράικερ από την ΠΓΔΜ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κακή, από την Ιταλία αναφέρουν ότι πρόκειται να παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για τον εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την Γκαμπάλα (21.30), στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, συνεχίζεται σήμερα.

Τα άσχημα νέα όμως για τον Ουζουνίδη προέκυψαν την περασμένη Παρασκευή, με τον Γιώργο Κουτρουμπή να αισθάνεται ενοχλήσεις μετά τη βραδινή προπόνηση και να μπαίνει στο χειρουργείο, καθώς ταλαιπωρήθηκε από οξεία σκωληκοειδίτιδα.

Χθες πήρε εξιτήριο και θα απουσιάσει για τουλάχιστον μία εβδομάδα από τις προπονήσεις, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τους Αζέρους.

Ακόμα ένα απρόοπτο ήταν αυτό του Κάρλος Ζέκα. Ο Ελληνοπορτογάλος αρχηγός του Παναθηναϊκού απουσίασε από την πρωινή προπόνηση της Κυριακής λόγω ίωσης, ωστόσο δεν παρατηρείται ιδιαίτερη ανησυχία, με τις προβλέψεις να τον θέλουν ετοιμοπόλεμο ενόψει Γκαμπάλα.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πόρτα» σε Μάξι Ροντρίγκες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας