ΜΕΝΟΥ
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
ΑP Photo/Julia Nikhinson

Προσπαθεί να το πιστέψει…

Ο Νο 94 νίκησε τον Νο 4 και κόντεψε να τρελαθεί… Παύουμε, αν και αυτό είναι καθιερωμένο στο τένις, ν’ αποκαλούμε σαν νούμερα τους παίκτες λες και είναι άβουλα όντα και ας αναφερθούμε με ονόματα: Στον πρώτο γύρο του US Open, o Κολομβιανός Ντάνιελ Γκαλάν νίκησε 3-1 σετ τον Στέφανο Τσιτσιπά (0-6, 1-6, 6-4, 5-7) και να είστε σίγουροι πως θα κρατήσει ανεξίτηλη την ημερομηνία (30/8) στην μνήμη του ώστε να… πείθει τα παιδιά και τα εγγόνια του πως σ' αυτή τη ζωή όλα μπορούν να συμβούν!

Τα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του και όχι μόνο φιλοξενούν δηλώσεις του συνώνυμες έκστασης: «Ήταν ξεχωριστό παιχνίδι, μπήκα  έτοιμος να παλέψω για το καλύτερο, έδωσε τα πάντα, πήρα θάρρος από τις πρώτες φάσεις και τα κατάφερα! Χρωστώ πολλά στις ευχές συγγενών, φίλων και βέβαια στις οδηγίες του προπονητή μου, είναι μια νίκη που μπορεί να μου… αλλάξει τη ζωή στο τένις! Πείστηκα πως μπορώ το καλύτερο…».

Λογικό ήταν να…παραφρονήσει και με παρόμοιες λέξεις. Κι αυτό επειδή η απόδοση του Τσιτσιπά λαμβάνει… μεταφυσικές διαστάσεις. «Δεν έχω ξαναπαίξει έτσι στην καριέρα μου, αδιάθετος από την αρχή, δεν ήθελα να παίξω! Άρνηση, κάτι που μου είναι άγνωστο… Ήμουν ερασιτέχνης απέναντι σε αντίπαλο που τα έδωσε όλα…» τόνισε ο Έλληνας με απλανές ύφος. 

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προσπαθεί να το πιστέψει…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας