Στον εισαγγελέα Χανίων οδηγούνται δύο Ιάπωνες, οι οποίοι για να πάνε βόλτα στο ενετικό κάστρο, άφησαν το μωρό στο αυτοκίνητο το απόγευμα της Κυριακής.
Το μωρό, που έκλεγε μέσα στο αυτοκίνητο, είδαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου γύρω στις 8.30 το βράδυ και πήραν το παιδί, που κινδύνευε από θερμοπληξία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι των τουριστών υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν ήθελαν να ξυπνήσουν το παιδί επειδή κοιμόταν και πως κατέβασαν λίγο το ένα παράθυρο του ενοικιαζόμενου οχήματος. Στη βόλτα είχαν πάρει μαζί τους το άλλο τους παιδί για να περπατήσουν στο παλιό κάστρο.
Το ζευγάρι στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα καλείται να δώσει εξηγήσεις στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας