Από το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα, ξεκινά την επίσκεψή του στα Χανιά, ο Αλέξης Τσίπρας.
«Τα τελευταία χρόνια η ΔΕΗ έχει μια διοίκηση που εξυπηρετεί μόνο τα κέρδη. Η ΔΕΗ πρωταγωνιστεί ως λαγός στην κούρσα της αισχροκέρδειας. Αυτό πρέπει να σταματήσει» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Και ζήτησε: «Να ξαναγίνει η ΔΕΗ δημόσια, να ξαναποκτήσει το Δ γιατί έχει χάσει το Δ, πρέπει το ελληνικό δημόσιο να αποκτήσει ξανά την πλειοψηφία των μετοχών ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας».
Παράλληλα τόνισε ότι καμία θέση εργασίας δεν πρέπει να χαθεί όταν ολοκληρωθεί η ενεργειακή διασύνδεση της Κρήτης.
Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύουν οι πρ. υπουργοί Ευάγγελος Αποστολάκης, Γιώργος Σταθάκης και Παύλος Πολάκης ο υπ. Βουλευτής Επικρατείας Στέφανος Κασσελάκης και οι υποψήφιοι Βουλευτές Χανίων Γιώργος Πετράκης, Κατερίνα Μανιμανάκη, Βάλια Βαγιωνάκη και Μάγκυ Αρσενίδη.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας