ΜΕΝΟΥ
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Δεκάδες κλήσεις στην Κρήτη για αλκοόλ και κινητό στο τιμόνι

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο στοχευμένου προγράμματος το οποίο σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την Επικράτεια.

Κλιμάκια των αστυνομικών υπηρεσιών Τροχαίας πραγματοποίησαν ελέγχους, στοχεύοντας κυρίως στις παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ.

Στο πλαίσιο αυτό, από (1.007) συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη την χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά (24.849) οχήματα και βεβαιώθηκαν (561) για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και (705) παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (364), του Ηρακλείου (80)των Χανίων (75), της Θεσσαλονίκης (74), της Αχαΐας (41) και των Ιωαννίνων (41).

Σύμφωνα με την αστυνομία, «οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας».

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκάδες κλήσεις στην Κρήτη για αλκοόλ και κινητό στο τιμόνι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας