Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου στην περιοχή του Κλαδισού ποταμού, στην Παρηγοριά Χανίων. Ένας 66χρονος άνδρας χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε και εγκατέλειψε το θύμα του.
Το χτύπημα ήταν ιδιαίτερα σφοδρό και πτώμα του άτυχου άνδρα διαμελίστηκε με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να μην μπορούν αρχικά να αναγνωρίσουν αν πρόκειται για άνδρα ή για γυναίκα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες το αυτοκίνητο που χτύπησε τον ηλικιωμένο ήταν χρώματος ασημί και από τις αστυνομικές αρχές έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού.
Ο θλιβερός απολογισμός των τροχαίων για το 2017 περιλαμβάνει 54 νεκρούς στους δρόμους της Κρήτης.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας