Σε προσλήψεις 431 εργαζομένων διαφόρων ειδικοτήτων προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ, όπως ανακοίνωσε σήμερα.
Πρόκειται για θέσεις προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις υπηρεσιακές μονάδες της Εταιρείας, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη Λαμία και στην Πάτρα.
Ειδικότερα, στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προκηρύσσονται 103 θέσεις, στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης 154 θέσεις και στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 174.
Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (https://deddie.gr/el/deddie/apasxolisi/theseis-ergasias/prosliphseis-prosopikou-me-symvasi-aoristou-xronou/prokirixi-1-2023/
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας