Το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Νοεμβρίου θα καταθέσει στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη το σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το έτος 2015 ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.
Στον νέο προϋπολογισμό, αναμένεται να υπάρχει πρόβλεψη ως προς το δημοσιονομικό κενό ύψους 1 δισ. ευρώ, με πρόβλεψη να καλυφθεί από το νέο μισθολόγιο του Δημοσίου και τις περικοπές σε ΔΕΚΟ και ΟΤΑ.
Παράλληλα, στις 11 το πρωί της Παρασκευής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα παρουσιάσει τον Προϋπολογισμό στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας