Σε μια αποκάλυψη σχετικά με την εμπλοκή της διοίκησης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην επίθεση των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια που κόστισε τη ζωή στον Μιχάλη Κατσουρή προχώρησε το κροατικό περιοδικό Nacional.
Αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα θα μιλάμε για μια νέα τροπή στην υπόθεση.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται πηγές κοντά στη διοίκηση της ομάδας, 64 μέλη της κροατικής αποστολής ταξίδεψαν στην Ελλάδα και επέστρεψαν 65!
Τι έγινε και αυξήθηκαν;
Το περιοδικό Nacional γράφει πως το επιπλέον άτομο που επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο «ήταν μέλος των Bad Blue Boys» και «μπήκε παράτυπα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της Ντινάμο, του έδωσαν ρούχα της ομάδας και μετά τον έβαλαν σε πτήση τσάρτερ και τον έφεραν στο Ζάγκρεμπ».
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στη διοίκηση του συλλόγου φέρεται να φοβόντουσαν ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα θα αποκαλυπτόταν ότι στην πτήση επιστροφής της ομάδας από την Αθήνα στο Ζάγκρεμπ (στις 9 Αυγούστου) υπήρχε ένας «άγνωστος επιβάτης».
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας