Τα άκουσε για τα καλά ο δήμαρχος, στην προσπάθειά του να κάνει ακόμη μια εμφάνιση μέσα στη γεμάτη λάσπες πρωτεύουσα της Μαγνησίας.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στο παλιό λιμεναρχείο, όμως η παρουσία του προκάλεσε την αντίδραση από εθελοντικές ομάδες του ΚΚΕ και κατοίκους που ήταν στο σημείο για να καθαρίσουν το χάος.
Ο δήμαρχος Βόλου είχε αντιπαράθεση με τα μέλη του ΚΚΕ, όμως η στάση του και τα λόγια του έφεραν την έκρηξη ενός κατοίκου, ο οποίος του είπε «τι λες ρε που όλη μέρα γυρνάς από κάμερα σε κάμερα και εμείς αργοπεθαίνουμε; Τι λες στα παιδιά που πνιγόμασταν και μείναμε στο έλεος του Θεού;».
Ο Αχιλλέας Μπέος, μάλιστα, αποκάλεσε «νούμερο» τον πολίτη για να εισπράξει και από εκείνον υβριστική απάντηση.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας