Αθήνα, 19°C
Αθήνα
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
20.4° 18.5°
1 BF
62%
Θεσσαλονίκη
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
18.8° 14.9°
0 BF
76%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.3° 17.7°
2 BF
79%
Ιωάννινα
Ομίχλη
10°C
9.9° 9.9°
1 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
10°C
9.9° 9.9°
3 BF
87%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
16°C
16.5° 16.5°
0 BF
76%
Κοζάνη
Σποραδικές νεφώσεις
12°C
12.4° 12.4°
0 BF
82%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
16.5° 16.5°
1 BF
83%
Ηράκλειο
Ασθενείς βροχοπτώσεις
20°C
19.9° 19.8°
2 BF
60%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
15°C
15.9° 14.9°
3 BF
73%
Ερμούπολη
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
19.4° 19.4°
3 BF
48%
Σκόπελος
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.3° 18.3°
2 BF
71%
Κεφαλονιά
Σποραδικές νεφώσεις
17°C
16.9° 16.9°
0 BF
88%
Λάρισα
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
15.9° 15.9°
0 BF
82%
Λαμία
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
19.5° 17.2°
1 BF
66%
Ρόδος
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.2° 17.8°
4 BF
81%
Χαλκίδα
Σποραδικές νεφώσεις
16°C
16.1° 15.8°
0 BF
72%
Καβάλα
Σποραδικές νεφώσεις
17°C
17.1° 16.3°
3 BF
81%
Κατερίνη
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
17.7° 17.7°
0 BF
75%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
12°C
12.4° 12.4°
1 BF
86%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
karystianou
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Η Καρυστιανού καταγγέλλει τον κυνισμό της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

Η πρόεδρος του συλλόγου Τέμπη 2023 κατήγγειλε ότι την παρέπεμψαν στην εκκλησία για βοήθεια.

Τον κυνισμό με τον οποίο την αντιμετώπισαν στον Άρειο Πάγο όταν προσπάθησε να τους ενημερώσει με όσα στοιχεία είχε συγκεντρώσει για το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη περίεγραψε σε νέα της συνέντευξη η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του συλλόγου Τέμπη 2023, που ίδρυσαν συγγενείς των θυμάτων με σκοπό να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη βέβαια που η κ. Καρυστιανού μίλησε για το πώς την αντιμετώπισε η ανώτατη εισαγγελία της χώρας, αλλά για πρώτη φορά κατήγγειλε πως το ότι έφτασαν στο σημείο να την προτρέψουν να πάει στην εκκλησία για να βοηθηθεί, αντί να δώσουν τη δέουσα σημασία σε αυτά που είχε να παρουσιάσει.

Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio984 του Ηρακλείου η κ. Καρυστιανού είπε πως όταν επισκέφθηκε τον Άρειο Πάγο για να μεταφέρει στην Εισαγγελέα τα όσα γνώριζε μετά την αδιάκοπη έρευνά της, εκείνη της είπε «αυτά συμβαίνουν» και να πάει να επισκεφθεί μια εκκλησία για να τη βοηθήσει.

«Είναι δυνατόν να πηγαίνω στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να της λέω αυτά τα πράγματα και αντί να μου πει «Ναι, είναι μεμπτό, δεν είναι μεμπτό, είναι ποινικά κολάσιμο», ή οτιδήποτε να μου λέει: ‘Τι να κάνουμε; Αυτά συμβαίνουν. Πάτε στην εκκλησία να σας βοηθήσει. Κοιτάξτε μπροστά τη ζωή σας’»;, είπε  η κ. Καρυστιανού, καταγγέλλοντας για άλλη μια φορά πρωτοφανείς μεθοδεύσεις συγκάλυψης ευθυνών σε όλα τα επίπεδα.

Η  κ. Καρυστιανού ήταν καταπέλτης στην κατάθεση που έδωσε πρόσφατα στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής και κατακεραύνωσε τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Μίλησε για κακουργηματικές πράξεις και εγκληματικές παραλείψεις στο σιδηρόδρομο, ενώ για τον Κώστα Καραμανλή ανέφερε πως δεν ήρθη η ασυλία του επειδή θα αποκαλύπτονταν οι κακουργηματικές πράξεις και παραλείψεις του.
 

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Καρυστιανού καταγγέλλει τον κυνισμό της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας